termékkategóriák
Termékek szűrése
Márka
Termék ára
16.490 Ft
Szín
Típus
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
-10%
kiemelt ajánlatunk
Akció időtartama: 2018.08.01 - 2019.08.13
-10% kiemelt ajánlatunk porszívó tartozék akció: 2018.08.01 - 2019.08.13 Electrolux tartozék
2018.08.15.  

Porszívó tartozék

A www.preciz.hu webáruházban és szaküzletben eredeti, gyári porszívó kiegészítőket is vásárolhat: szívófejek, porzsákok, szűrők, gégecsövek stb. A kompatibilitás érdekében kérjük a porszívó adattáblájáról az adatokat is elküldeni.

Eredeti Electrolux tartozékok Aeg, Electrolux, Zanussi porszívókhoz, raktárról! Az újabb Electrolux porzsákos porszívók szintetikus porzsákkal működnek, amelynek tartós anyaga kiváló légáramlást tesz lehetővé, a porszívó szívóereje nem csökken, ahogy a por telítődik (ellentétben a papír alapú porzsákokkal). Természetesen a szintetikus porzsákot is cserélni kell, amint megtelt, viszont 50%-kal többet bír, mint a régi hagyományos zsákok. Porzsák nélküli porszívóknál kiemelt figyelmet kell fordítani a szűrők cseréjére, használattól függően fél- egy évente ajánlott cserélni a filtereket. Szívófejek, gégecsövek, egyéb tartozékok vagy alkatrészek esetén érdemes a porszívó alján található adattábláról a termékszámot felírni, hogy a preciz.hu munkatársai ellenőrizni tudják a tartozék kompatibilitását.

 

Bővebben Bővebben
1
2
...
Rendezés:
1
2
...
Rendezés:
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása