termékkategóriák
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
Szállítás, fizetés

Házhoz szállítás futárszolgálattal

Országos házhoz szállítás Magyarország egész területén

 

10 000 Ft kosárérték alatt

10 000 Ft kosárérték felett

Szállítási költség / cím:

990 Forint* (ÁFÁ-val) INGYENES!

Szerződött futárszolgálat partnereink 2 fővel, a lakásba, ill. emeletre is felviszik a terméket, a rendeltetési helyéig. A régi, már leszerelt készülék elszállítása előzetes bejelentést követően ingyenes.


Személyes átvétel szaküzletünkben (4030 Debrecen Gázvezeték utca 10.)

Üzletünkben személyesen átvehető a termék e-mail vagy SMS-értesítés után 3 munkanapon belül. Nyitva tartás: hétfő - péntek: 9.00 - 16.30. Fizetési mód készpénz, bankkártya, banki előreutalás.

Fizetési módok

Készpénzes fizetés (utánvét)

Amennyiben házhozszállítást választ, a futárnál készpénzzel fizethet.


Online bankkártyás fizetés (OTP) otp bank ikonok

A megrendelés ellenértékét a megrendelés során azonnal bankkártyával is kifizetheti. Webáruházunk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruházunk oldalán. Az internetes áruházunk az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.
További részletek: OTP vásárlói tájékoztató általános kártyás fizetésről


Fizetés banki előreutalással

Amennyiben a rendelés során banki előreutalást választ, proforma számlát küldünk a rendelés visszaigazolással együtt. Az átutalás során kérjük, tüntesse fel a megrendelés számot a közlemény rovatban. A pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges az áru átvétele, illetve kiszállítása. A pénzügyi teljesítés feldolgozásáról visszaigazoló e-mailben tájékoztatjuk. Az átutalás határideje a számla kiállításától számított 5 nap.


MasterPass fizetés  MasterPass fizetés

Telefonszámának megadása után a megadott telefonszámhoz rendelt OTPay alkalmazásba megérkezik a vásárlás jóváhagyására vonatkozó üzenet és egy érintéssel kiválaszthatja azt az applikációban regisztrált bankkártyáját, melyet a fizetéshez használni kíván. A tranzakció engedélyezéséhez az mPIN kód megadása szükséges, melyet a felhasználó maga adott meg korábban az alkalmazás regisztrációja során. A sikeres fizetésről a vásárló visszaigazolást kap a weboldalon megjelenő tájékoztatás formájában.
Használatához a kártyabirtokosnak egyszer kell regisztrálnia a bankkártyáját vagy bankkártyáit az OTPay alkalmazásban, majd az internetes vásárláskor a kereskedő oldalán a MasterPass fizetési lehetőséget választva már nem szükséges megadnia a bankkártya adatait. Az alkalmazás és ezen keresztül a regisztráció bármely bank ügyfele számára, bármelyik nagyobb márkához köthető bankkártyával elérhető.
További részletek: http://www.mastercard.com/hu/consumer/masterpass.html


OTPay alkalmazás  otpay (Magyarország első MasterPass-képes digitális tárcája)
Telefonszámának vagy az OTPay azonosítójának (menüből elérhető funkció) megadása után a telefonon rövidesen megjelenő alkalmazás üzenetre kattintva, vagy az alkalmazást megnyitva kezdeményezheti a fizetést.
Ha a megjelenő összeget rendben találja, válassza ki, melyik regisztrált kártyájával kíván fizetni, majd tapintson a "Fizetés" gombra. A jóváhagyáshoz a csak Ön által ismert mPIN megadása is szükséges. A fizetés eredménye rövidesen megjelenik az alkalmazásban, eközben a webáruház oldala is frissül. A tranzakció részleteit elküldheti emailben, de a későbbiekben is megtalálja a tranzakciók listában.
További részletek: https://www.otpbank.hu/otpay/

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
RENDELÉS FELADÁSA