termékkategóriák
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
Szállítás, fizetés

Maradj otthon!

Kedves Vásárlóink!
A kijárási korlátozás alatt a webáruházban történő rendelések kiszolgálása és házhozszállítása továbbra is zökkenőmentes.

Készleteink a weboldalon megjelöltek szerint elérhetők.
A kihirdetett veszélyhelyzet alatt telefonon és online elérhetőek vagyunk.
Üdvözlettel:
a Preciz.hu csapata
  • A termékeket társasházon belül az emeletre felvisszük, ugyanakkor a termékek átadása a lakás/ház bejárati ajtajában történik, az ingatlanba (lakásba, családi házba) a szállító kollégáink nem lépnek be, így nem is viszik a csomagot a rendeltetési helyre.
  • Az a cél, hogy a lehető legrövidebb időt töltsék a szállító kollégáink a címen, így a gépet nem csomagolják ki és a csomagolóanyagot sem szállítják el.
  • Régi gép elszállítására csak abban az esetben történhet meg, ha a vásárló kikészíti elszállításra alkalmas állapotban az ajtó elé.
  • Fuvarlevelet nem kell aláírnia az átvevőnek, így (elöre fizetett küldemények esetén) van lehetőség érintésmentes átadásra. Aláírás helyett kérjük, hogy az átvavő készitse elő egy fényképes igazolványát. Az aláírás helyére az okmány sorszámát és az átvevő nevét írják be a szállítást végző munkatársaink.

Házhoz szállítás futárszolgálattal

Szállítási díjaink Magyarország egész területén:

Szállítási díj / cím:

500 000 Ft kosárérték

alatt

500 000 Ft kosárérték

felett

Kisgép, főzőlap, páraelszívó, porszívó, mikrosütő,

mosogatómedence, csaptelep, tartozék, stb.

Várható szállítási idő: 1-2 munkanap

990 Ft (ÁFÁ-val) INGYENES

Háztartási nagygépek: hűtőszekrény, mosógép,

szárítógép, mosogatógép, sütő, tűzhely, stb.

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

3 990 Ft (ÁFÁ-val) INGYENES

Szerződött futárszolgálat partnereink 2 fővel, az emeletre is díjmentesen felviszik a terméket, a rendeltetési helyéig. (Többszintes lakás vagy családi ház esetén a lakóhelyiségen belül emeletre nem szállítunk.) A régi, már leszerelt készülék elszállítása előzetes bejelentést követően ingyenes, az új készülék kiszállításával egyidejűleg.

Több termék egy címre rendelése esetén a szállítási díj egyszer kerül felszámításra.


Személyes átvétel szaküzletünkben (4030 Debrecen Gázvezeték utca 10.)

Raktárunkban előrefizetés esetén személyesen átvehető a termék e-mail vagy SMS-értesítés után 3 munkanapon belül, kizárólag időpont egyeztetéssel. Nyitva tartás: hétfő - péntek: 9.00 - 15.00. Fizetési mód bankkártya, banki előreutalás.


Fizetési módok

Készpénzes fizetés (utánvét)

Amennyiben házhozszállítást választ, a futárnál készpénzzel fizethet.


Online bankkártyás fizetés (OTP) otp bank ikonok

A megrendelés ellenértékét a megrendelés során azonnal bankkártyával kifizetheti pénzügyi partnerünk, az OTP Bank Nyrt. biztosnságos fizetőoldalán. Tudjon meg többet >>


Fizetés banki előreutalással

Amennyiben a rendelés során banki előreutalást választ, proforma számlát küldünk a rendelés visszaigazolással együtt. Az átutalás során kérjük, tüntesse fel a megrendelés számot a közlemény rovatban. A pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges az áru átvétele, illetve kiszállítása. A pénzügyi teljesítés feldolgozásáról visszaigazoló e-mailben tájékoztatjuk. Az átutalás határideje a számla kiállításától számított 5 nap.


0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ