termékkategóriák
Termékek szűrése
Márka
Termék ára
7.990 Ft
Típus
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
-10%
a legtöbb beépíthető sütő, főzőlap, mosogatógép
Akció időtartama: 2018.01.17 - 2018.01.30
Beépíthető sütő, főzőlap, mosogatógép -10% akció-10% a legtöbb beépíthető sütő, főzőlap, mosogatógép szűrő akció: 2018.01.17 - 2018.01.30 Electrolux tartozék
2018.01.22.  

Szűrő

A szűrők rendszeres cseréje és tisztítása segít megőrizni a porszívó eredeti állapotát. Az eltömődött szűrők miatt a porszívó szívóereje csökken, gyakran a készülék bemelegszik és a porszívó leáll. Valamennyi porzsákos és porzsák nélküli porszívó tartalmaz filtereket; egy motor filtert a motor tér előtt és egy mikro vagy hepa filtert a kilépő oldalon. Porzsákos készülékek esetén négy darab porzsák után érdemes kicserélni a filtereket (1 doboz porzsákban ezért van általában 4db porzsák + grátisz filterek), míg a ciklon tartályos készülékeknél félévente, évente illetve ha szemmel látható a szennyezettség.
A preciz.hu munkatársai minden esetben ellenőrzik a szűrők kompatibilitását, ehhez szükség van a készülék termékszámára.

A felszereltebbb Electrolux porszívók tartalmaznak hepa filtert vagy AllergyPlus szűrőt a kimeneti oldalon. Ez a Allergy Plus® s-filter® szűrő a legapróbb részecskéket, pl. pollent, poratka-ürüléket és egyéb allergéneket is eltávolítja a levegőből. A Allergy Plus® s-filter® szűrők 99,95%-os hatékonysággal tisztítják a levegőt, jelentősen csökkentve az allergiás reakciókat. Ezek a szűrők moshatóak (rövid ideig folyó víz alatt leöblítve, majd alaposan megszárítva) vagy sűrített levegővel könnyen átfújhatóak. A porzsák nélküli porszívók tartályában található szűrőre is igaz, az optimális teljesítmény érdekében időtől függetlenül szemmel látható szennyezettség esetén is tisztítást, illetve cserét igényel.

Bővebben Bővebben
Rendezés:
Rendezés:
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása