termékkategóriák
Termékek szűrése
Márka
Termék ára
7.990 Ft
Típus
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
-10%
a legtöbb beépíthető sütő, főzőlap, mosogatógép
Akció időtartama: 2017.09.13 - 2017.09.26
Beépíthető sütő, főzőlap, mosogatógép -10% akció-10% a legtöbb beépíthető sütő, főzőlap, mosogatógép szűrő akció: 2017.09.13 - 2017.09.26 Electrolux tartozék
2017.09.22.  

Szűrő

A szűrők rendszeres cseréje és tisztítása segít megőrizni a porszívó eredeti állapotát. Az eltömődött szűrők miatt a porszívó szívóereje csökken, gyakran a készülék bemelegszik és a porszívó leáll. Valamennyi porzsákos és porzsák nélküli porszívó tartalmaz filtereket; egy motor filtert a motor tér előtt és egy mikro vagy hepa filtert a kilépő oldalon. Porzsákos készülékek esetén négy darab porzsák után érdemes kicserélni a filtereket (1 doboz porzsákban ezért van általában 4db porzsák + grátisz filterek), míg a ciklon tartályos készülékeknél félévente, évente illetve ha szemmel látható a szennyezettség.
A preciz.hu munkatársai minden esetben ellenőrzik a szűrők kompatibilitását, ehhez szükség van a készülék termékszámára.

A felszereltebbb Electrolux porszívók tartalmaznak hepa filtert vagy AllergyPlus szűrőt a kimeneti oldalon. Ez a Allergy Plus® s-filter® szűrő a legapróbb részecskéket, pl. pollent, poratka-ürüléket és egyéb allergéneket is eltávolítja a levegőből. A Allergy Plus® s-filter® szűrők 99,95%-os hatékonysággal tisztítják a levegőt, jelentősen csökkentve az allergiás reakciókat. Ezek a szűrők moshatóak (rövid ideig folyó víz alatt leöblítve, majd alaposan megszárítva) vagy sűrített levegővel könnyen átfújhatóak. A porzsák nélküli porszívók tartályában található szűrőre is igaz, az optimális teljesítmény érdekében időtől függetlenül szemmel látható szennyezettség esetén is tisztítást, illetve cserét igényel.

Bővebben Bővebben
Rendezés:
Rendezés:
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása