termékkategóriák
Termékek szűrése
Márka
Termék ára
2.590 Ft
Típus
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
Raktáron
kiemelt ajánlatunk
Raktáron kiemelt ajánlatunk Electrolux tartozék
Rendezés:
Rendezés:
2019.10.18.  

Tisztítószer

A preciz.hu kínálatában szereplő AEG, Electrolux, Zanussi főzőlap tisztítószerek gondoskodnak arrról, hogy készüléke sokáig újnak nézzen ki és jól is működjön. Eredeti gyári prémium minőségű tisztítószerek AEG, Electrolux, Zanussi indukciós és hagyományos kerámia főzőlapok, valamint inox és üvegkerámia gáz főzőlapok ápolására.

A kerámialap tisztító folyadék hatékonyan megtisztítja az üvegkerámia vagy indukiós főzőlap felületét, és egy vékony védőréteget hagy maga után. Az Electrolux kerámialap tisztító folyadék használatának sajátossága, hogy száraz kendővel kell a felületre felvinni, gyakorlatilag felpolírozza az üveget, ezt követően a nedves ruha a felesleges szer eltávolítására szolgál, maj egy papírtörlővel át lehet törölni, hogy gyorsabban száradjon. A kaparóval karcmentesen eltávolíthatja a ráégett szennyeződéseket az üvegkerámia vagy indukciós főzőlapról.  Az inox tisztítóval alaposan megtisztíthatja gáz főzőlapját, a tisztítópermet ujjlenyomatmentes formulája eltávolítja a szennyeződéseket és egy vékony filmréteget hagy maga után.

Bővebben
Bővebben
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
RENDELÉS FELADÁSA