minden kategória
Termékek szűrése
Márka
Termék ára
3.990 Ft
Típus
Gorenje Bosch Electrolux AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
Raktáron kiemelt tisztítószer
ajánlatunk
Electrolux tartozék
Rendezés:
3 290 Ft
Összehasonlítás
1 590 Ft
Összehasonlítás
1 690 Ft
Összehasonlítás
2 990 Ft
Összehasonlítás
2024.07.22.  

Tisztítószer

A preciz.hu kínálatában szereplő AEG, Electrolux, Zanussi főzőlap tisztítószerek gondoskodnak arrról, hogy készüléke sokáig újnak nézzen ki és jól is működjön. Eredeti gyári prémium minőségű tisztítószerek AEG, Electrolux, Zanussi indukciós és hagyományos kerámia főzőlapok, valamint inox és üvegkerámia gáz főzőlapok ápolására.

A kerámialap tisztító folyadék hatékonyan megtisztítja az üvegkerámia vagy indukiós főzőlap felületét, és egy vékony védőréteget hagy maga után. Az Electrolux kerámialap tisztító folyadék használatának sajátossága, hogy száraz kendővel kell a felületre felvinni, gyakorlatilag felpolírozza az üveget, ezt követően a nedves ruha a felesleges szer eltávolítására szolgál, maj egy papírtörlővel át lehet törölni, hogy gyorsabban száradjon. A kaparóval karcmentesen eltávolíthatja a ráégett szennyeződéseket az üvegkerámia vagy indukciós főzőlapról.  Az inox tisztítóval alaposan megtisztíthatja gáz főzőlapját, a tisztítópermet ujjlenyomatmentes formulája eltávolítja a szennyeződéseket és egy vékony filmréteget hagy maga után.

Bővebben
Bővebben
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ