minden kategória
Termékek szűrése
Márka
Termék ára
42.900 Ft
Szín
Típus
Gorenje Bosch Electrolux AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
Raktáron kiemelt mikrohullámú sütő
ajánlatunk
Rendezés:
2024.07.23.  

Mikrohullámú sütő

Az inverteres mikrohullámú sütőben gyorsabban megfőzhető, újramelegíthető vagy kiolvasztható az étel, az energiatakarékos pontosan szabályozott teljesítményszinteknek köszönhetően. A grill funkciós mikrohullámú sütővel könnyen grillezhető az étel, a legtöbb modellben alaptartozék a grillrács, grill teljesítményük általában 1000 W, a grill üzemmód mikrohullámmal kombinálható.

Az Aeg szabadonálló mikrohullámú sütő használható mikrohullámú sütőként és grillezéshez is. A két funkciót kombinálni is lehet. Sőt, a 29 literes extra nagy űrtartalmú Aeg mikrosütő hagyományos sütő üzemmóddal is rendelkezik, hőmérsékleti tartomány: 140 -230 (°C).

Az Electrolux mikrohullámú sütők összes modellje tartalmazza a grill funkciót, digitális időzítővel programozható. Újdonság a Re-turntable funkció, mely visszaállítja a forgótányért az eredeti pozícióba. Grill rács alaptartozék.

A Gorenje mikrohullámú sütő modellek grill nélküli kivitelben is rendelkezésre állnak, kedveltek a klasszikus és színes kivitelű változatok is.

Bővebben
Bővebben
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ