minden kategória
Termékek szűrése
Márka
Termék ára
119.900 Ft
Szín
További színek »
Kevesebb szín «
Típus
Max. teljesítmény
Szűrő típusa
Gorenje Bosch Electrolux AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
Raktáron kiemelt porzsákos porszívó
ajánlatunk
Rendezés:
2024.07.22.  

Porzsákos porszívó

A preciz.hu kínálatában szereplő Electrolux hagyományos porzsákos porszívók többsége a jászberényi gyáregységből kerül ki. Hosszútávra tervezett, megbízható modellek. Egy porzsákos porszívó általában erősebben szív, csendesebb, több levegőt tud másodpercenként megszűrni, mint a ciklontartályos modellek. A készülékek műszaki paramétereit az energacímkén szereplő osztály besorolások alapján lehet összehasonlítani, ezek szerint információt kapunk a porszívó fogyasztásáról, porfelszedési képességéről szőnyegen és keménypadlón illetve a légtérbe visszajutó por mennyiségéről. A porzsákos porszívók hosszútávú működése érdekében nagyon fontos gyári porzsákot és szűrőket használni, melyet a preciz.hu webáruházban kedvező áron vásárolhat! Az Electrolux egy szabványos méretű porzsákot fejlesztett ki, amelyik a legtöbb Electrolux porszívóhoz megfelelő – S-bag a modell száma.

Az Electrolux prémium kategóriájú extra csendes UltraSilencer termékcsalád modelljei a legkiválóbb porfelszedési teljesítményt nyújtják szőnyegen és keménypadlón egyaránt. Mindössze 61dB zajszintjével az Electrolux valaha volt legcsendesebb porszívója - csendesebb, mint egy átlagos beszélgetés. Az új UltraSilencer kiváló jellemzőkkel bír: 12 m hatótávolság, teleszkópos cső, lágy burkolatú kerekek és kiváló teljesítményű AeroPro™ rendszer 3 in 1 szívófejjel. Szintén felsőkategóriás termékcsaládba tartoznak az Electrolux UltraOne modellek. Az erőteljes motor, légáramlás és a hatékony AeroPro™ Extreme Power Pro és Parketto Pro szívófejek tökéletes porfelszedést biztosítanak. Sőt, motoros szívófejjel is elérhető az UltraOne Quattro porszívó, amelynek kiegészítő tartozéka az AeroPro™ Extreme Power Pro motoros aktív fej, mely a szőnyegek mélyebb rétegeiből is összegyűjti a porszemcséket. Könnyen tárolható, kompakt méretben az ErgoSpace modelleket ajánljuk, kiemelkedően nagy 13 m hatósugárral. Kisállattartók számára valamennyi termékcsaládban az Animal jelzésű modellek kínálnak speciális kefékkel felszerelt porszívókat.


Légúti megbetegedésben szenvedőknek, allergiásoknak, kisgyermekes családoknak kifejezetten ajánlott hepa szűrővel felszerelt porszívók használata, de bárki számára előnyös, ha a beszívott por nem kerül vissza a légtérbe. A hepa filter nagy hatékonyságú légszűrő, mely a legkisebb, emberi hajszálnál hatszor kisebb átmérőjű porszemcséket, spórákat, polleneket is meg tudja szűrni. A kék színű hepa szűrő más néven Allergy Plus mosható vagy sűrített levegővel könnyen átfújható, cseréje évente egyszer ajánlott.

Bővebben
Bővebben
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ