minden kategória
Electrolux Gorenje Bosch AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
1
2
3
...
2023-10-02 14:25

Electrolux vezeték nélküli porszívók ráadás ruhagőzölővel

 

Vásároljon most Electrolux 800 vagy 700 vezeték nélküli álló porszívót, mi pedig ajándékba adunk Önnek egy Electrolux kézi ruhagőzölőt, mellyel könnyedén felfrissítheti kedvenc ruhadarabjait.

 

Regisztrálom vásárlásomat

 

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudja elküldeni a gyártó. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

2023-09-14 12:02

Gorenje, Electrolux, Bosch beépíthető konyhagépek extra kedvezménnyel vasárnap éjfélig!

A konyha a ház lelke. A magyar háztartásokban több mint 50%-ban beépíthető konyhagépeket használnak. A Gorenje, Electrolux vagy Bosch készülékeket egyaránt a megbízhatóság, egyszerű kezelhetőség, letisztult forma és hosszú élettartam jellemzi.

Széles választékban tartjuk készleten a legnépszerűbb beépíthető konyhagépeket, amelyek 1-3 munkanapon belül kerülnek kiszállításra az ország bármely területére.

Cetelem Online hitel és kiterjesztett biztosítás is igénybe vehető a termékekre, melynek részletei a termékfotó mellett feltüntetésre kerülnek.

Páratlan árakkal várjuk a Preciz.hu webáruházban és Szaküzletben egyaránt.

A Beépíthető konyhagépek hétvégéje promóció időtartama: 2023.09.14 - 17.

2023-02-17 11:08

Cetelem Online Áruhitel igénylése

Helyezze a kosarába a kiválasztott árukat, a fizetés során válassza a Cetelem Online áruhitelt, majd válasszon az online vagy a papír alapú szerződéskötési módok között.

Ki igényelhet Cetelem Áruhitelt?

A Cetelem Áruhitel igénylésének feltételei:

18. betöltött életév,
magyar állampolgárság,
állandó magyarországi bejelentett lakcím,
igazolható jövedelem és munkaviszony, melyben nem áll próbaidő vagy felmondás alatt,
Nem szerepel mulasztással a KHR rendszerben.

Mire lesz szüksége az igénylésnél?

Személyi igazolvány, lakcímkártya és adókártya,
saját lakcímére szóló, legfeljebb 30 napos közüzemi számla vagy bankszámlakivonat,
munkáltatói igazolás, ami nem lehet régebbi 30 napnál (a formanyomtatvány innen letölthető), vagy utolsó három havi bankszámlakivonat.
1
2
3
...
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ