termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
1
2
...
2017-08-19 16:41

Extra akciós Aeg BP501302HM beépíthető pirolitikus sütő most 119.900Ft-ért, ingyenes házhozszállítással!

Az Aeg BP501302HM beépíthető sütőt nem kell takarítani, mivel öntisztító funkcióval rendelkezik. A szennyeződés magas hőfokon elég, a makacs darabok hamuként maradnak vissza, melyet elegendő egy puha nedves ruhával kitörölni. Nincs szükség többé maró vegyszerekre, extra erős zsíroldó spraykre.

A sütőtér extra nagy űrtartalmú más márkák modelljeivel összehasonlítva a piacon azonos beépítési méretek mellett. Rendkívül erős hőlégkeverésének köszönhetően akár 2-3 tepsiben is süthetünk egyszerre. Ráadásul az ajtóüvegezés négyrétegű, semmi baj nem lesz, ha kíváncsi kisemberek megérintik.

A háziasszony testi épségére is gondoltak az Aeg tervezőmérnökei: teljesen kihúzható teleszkópos sütősínek könnyítik a tepsi behelyezését illetve a sültek locsolásánál, tűzdelésénél is jó szolgálatot tesznek.

Olcsóban szeretné? Elektromos főzőlapokkal kombinálva további szett kedvezményt talál.

2017-07-24 14:04

Most éri még szárítógépet venni!

Electrolux EDH3488GDE hőszivattyús szárítógép most extra akciós áron, ingyenes házhozszállítással!

A hőszivattyús technológia gondoskodik a hagyományos szárítógépekénél alacsonyabb energiafogyasztásról, A++ osztályba emelve a készüléket, így az áramszámla csökkentéséhez is hozzájárul. Ráadásul mivel alacsonyabb hőmérsékletet használ a szárításhoz, a ruhák is hosszabb ideig maradnak szépek.

Az Electrolux EDH3488GDE szárítógép OptiSense rendszere a szárítási időt a töltethez igazítja, érzékeli a nedvességtartalmat, így ruháinak hatékony szárítása garantált, nem kell tartani a túlszárítástól; a ruhenemű nem megy össze.

A legkényesebb selyem és gyapjú ruhanemű is biztonságosan szárítható, a szárítókosár használatával még a legféltettebb flitteres pulóverek sem károsodnak.

Most akciós áron: Electrolux EDH3488GDE szárítógép 159.900Ft-ért ingyenes házhozszállítással. Ráadás egy doboz szárítókendő, hogy ruhái még illatosabbak legyenek!

1
2
...
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása