termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
1
2
...
2017-01-17 10:38

Extra akciós ajánlat!

Ajándék +2 év gyári garancia az Aeg-től 2017.01.20-ig történő vásárlás esetén!

Építkezik, felújít és nem tud választani a konyhagép márkák közül? Az Aeg beépíthető sütők és főzőlapok világszerte a háziaasszonyok kedvencei. Válassza a megbízhatóságot és minőséget extra hosszú garanciával!

Mit szólna ehhez az ajánlathoz?

Aeg beépíthető elektromos sütő és kerámia főzőlap BE3013521M + HK634020XB most csak 149.900Ft díjmentes házhozszállítással.

Aeg sütő 3-szintes teleszkópos sütősínnel, hogy ne égesse meg a kezét; ráadásul extra széles tepsikkel, melyeken 2-3 sorral több sütemény fér el, mint a hagyományos belső térrel rendelkező sütőkben.

Az Aeg hagyományos kerámia főzőlapokat elegáns, lapos inox keret védi a konyhai balesetektől.

2016-12-31 11:01

Boldog Új Évet kívánunk minden kedves vásárlónknak!

Preciz.hu munkatársai

2016-12-16 16:11

Extra kedvezmény a www.preciz.hu webáruházban csak két napig, december 17-én és 18-án! Válogasson Ön is kedvezményes ajánlatainkból!

Összegyűjtöttük kedvenc modelljeinket és úgy döntöttünk a legtöbb, amit adhatunk, most szeretettel átnyújtjuk; megköszönve vásárlóinknak a rengeteg pozítiv visszajelzést, mellyel egész évben támogattak.

Miből lesz Precíz kedvenc? Mitől népszerű egy modell? Önök mondták:

-legyen jó ár-érték arányban (szívesen elmondjuk vásárlóinknak, melyek azok a modellek, amelyek valóban hasznos, praktikus funkciókat tartalmaznak igen kedvező ár fekvésben)

-legyen megbízható (Önök a fórumot olvassák, mi a szerviz statisztikát, a www.preciz.hu Electrolux márkaszerviz is egyben)

-legyen okos a legújabb egyedi technológiai újításokkal 

-legyen szép (elegáns megjelenés)

-legyen raktáron ("Raktáron" készlet információnk azt jelenti, hogy a termék saját készletünkön van, azonnal átadható a futárszolgálatnak)

-szállítsák ingyen (összeghatártól függetlenül számos termékünk kiszállítását cégünk fizeti a futárszolgálatnak).


1
2
...