termékkategóriák
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
1
2
...
2018-05-09 22:48

KitchenAid tavaszi akció!

Vásároljon bármilyen KitchenAid Artisan 5KSM175 vagy 5KSM125 konyhai robotgépet a www.preciz.hu webáruházban vagy szaküzletben, és Öné lehet a praktikus zöldségszeletelő szett 35 900 Ft helyett 5 990 Ft-ért!


Mindössze annyit kell tennie, hogy a www.preciz.hu oldalon a rendelés elküldése előtt a "Megjegyzés" rovatban jelzi, szeretné a kiválasztott konyhai robotgépet a promóciós zöldségszeletelő szettel kiegészíteni.

Az amerikai KitchenAid KitchenAid cég legnépszerűbb terméke az Artisan robotgép termékcsalád, amely már 30 féle színben kapható. A strapabíró robotgép profi módon dagaszt, krémet kever vagy habot ver, de vásárolhatunk hozzá különféle kiegészítő tartozékokat, melyek az ételelőkészítés során bármely szakaszban nagy segítségünkre lehetnek. A sok -féle kiegészítőnek köszönhetően egy géppel elvégezhetünk szinte minden konyhai munkát, így nem kell számtalan különféle eszközt vásárolnunk.

A kiegészítő adapter egyszerűen behelyezhető a robotgépbe, felfogatása stabil. A zöldségszeletelő 3-féle betéttel használható, attó függően, hogy puha vagy kemény zöldségből szeretnénk salátát vagy egyéb köretet készíteni. A  zöldségszeletelő olyan kemény zöldségeket is pillanatok alatt aprít, mint a zeller, cékla, burgonya. Akár nagyobb mennyiségben is elkészíthetjük kedvenc salátánkat, nem fog "leszakadni" a karunk.

KitchenAid konyhai robotgépek a legnépszerűbb színekben raktárról, 5 év garanciával!

A promóciós zöldségszeletelő adaptert a Preciz.hu webáruház díjmentesen küldi a robotgéppel együtt, nem igényel külön regisztrációt!

1
2
...
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása