minden kategória
aeg partner Electrolux partner Ország Boltja 2019 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj
1
2
...
2021-09-01 09:37

Vásároljon most AEG mosógépet, szárítógépet vagy mosó-szárítógépet és ráadásként 3 év extra garanciát adunk ajándékba a törvényben előírt kötelező gyártói garanciaidőn felül 2021. augusztus 10. - 2021. december 31.

Hogyan kaphatja meg a ráadás 3 év extra garanciát a törvényben előírt kötelező gyártói garanciaidőn felül?
Regisztrálja vásárlását 2022. január 15-ig az AEG weboldalán található promóciós felületen!

A regisztrációhoz szükség van a vásárlást igazoló számla másolatára. Az érvényes regisztrációhoz a vásárlást igazoló számla kiállítási dátumának a promóciós időszakba kell esnie.
Promóciós időszak: 2021. augusztus 10. –  2021 december 31.

A Preciz.hu Webáruház és Szaküzlet minden Aeg mosógépet, szárítógépet és mosó-szárítógépet készletről szállít, 1-2 munkanapon belül.

2021-07-17 11:23

Akciós Electrolux hétvége a Preciz.hu-n vasárnap éjfélig!

Ne legyen kínszenvedés az otthonteremtés, felújítás! Most extra kedvezményes áron vásárolhat Electrolux-Aeg-Zanussi beépíthető konyhagépeket és szabadonálló háztartási készülékeket. Kínálatunkban népszerű modellek és a legfrissebb újdonságok egyaránt szerepelnek.

Az alap gyári garancia a termékfotó mellett feltüntetésre kerül, melyhez kiterjesztett garanciát egyszerűen, egy kattintással igényelhet.

A Raktáron státuszú termékeket saját készletről gyorsan szállítjuk. A délután 14.00-ig beérkező rendeléseket még aznap átadjuk a futárszolgálatnak.

Biztonságos online bankkártyás fizetési módot és készpénzes utánvétet is választhat, továbbá banki átutalásra szintén van lehetőség.

Komplett beépíthető konyha összeállításánál kérje munkatársunk segítségét!

1
2
...
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ