termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
1
2
...
2016-11-24 15:12

November 25-én, pénteken változatlanul kiemelkedően kedvező ajánlatokkal várjuk kedves vásárlóinkat a preciz.hu webáruházban vagy szaküzletünkben!

A preciz.hu által forgalmazott háztartási gépek kínálata egész évben tarolt a piacon, versenyképes áron, saját raktárkészletünkről került a magyar családokhoz.

Valóban nem csatlakozunk a Black Friday mozgalomhoz. Nem hirdetünk valótlan akciót. Nem küldünk hibás, bemutató darabot. Nem értékesítünk beszerzési ár alatt. Nem hirdetünk olyan terméket, amelyet soha nem tudunk beszerezni. Hisszük, hogy semmi sincs ingyen.

Hiszünk a bizalomban, a tisztességes üzletpolitikában, a maximális ügyfélszolgálati támogatásban. Fontosnak tartjuk a raktárkészletünk bővítését, a legnépszerűbb termékkategóriában egy-egy modellből 50-60db-ot tartunk készleten a zavartalan kiszolgálás érdekében. Elutasítjuk a felelőtlen üzleti magatartást, melynek során 30-40 nap múlva derül ki, hogy a megrendelt termék beszerezhetetlen. Egy automatikus "Az Ön rendelését töröltük, státusza megváltozott" visszaigazolással nem lehet örömöt szerezni.

Ha Ön a fentiekkel részben vagy többnyire egyetért és mégis a preciz.hu webáruházban szeretne vásárolni raktáron lévő terméket 2016.11.25-én, írja be a megjegyzés rovatba:

PRECÍZ PÉNTEK

és mi a termékhez kapcsolódó, praktikus aprósággal kedveskedünk Önnek.

1
2
...