minden kategória
Termékek szűrése
Márka
Termék ára
829.900 Ft
Szín
Típus
Energiaosztály
Gorenje Bosch Electrolux AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
Raktáron kiemelt beépíthető sütő
ajánlatunk
1
2
Rendezés:
1 / 3
2024.05.24.  

Beépíthető sütő

A preciz.hu kínálatában szereplő AEG, Electrolux, Zanussi elektromos sütők önállóan beépíthetőek és extra nagy belső sütőtérrel rendelkeznek. Sütőinket akár 5 évre kiterjesztett garanciával is megvásárolhatja raktárról!
A legnépszerűbb AEG, Electrolux és Zanussi sütők most számos főzőlappal kombinálva jelentős szett kedvezményt tartalmaznak!

Típus szerint a beépíthető sütők lehetnek gázsütők, elektromos sütők, gőzsütők és kompakt sütők. Egyre több sütő modell rendelkezik katalitikus vagy pirolitikus (öntisztító) funkcióval. A hagyományos sütők mellett népszerűek a multifunkciós sütők, amelyek hőlégkeveréses üzemmóddal is rendelkeznek. A gőzsütőkkel pedig sokkal gyorsabban elkészül az étel, nem szárad ki, az alapanyagok jobban megőrzik vitamin- és ásványianyag tartalmukat.

Az AEG MaxiKlasse beépíthető sütők extra nagy sütőtérrel készülnek hatékony hőlégkeverés rendszerrel. Népszerűek a gőzsütők és pirolitikus tisztítású sütők. Az AEG sütők 3-4 rétegű ajtóval szereltek, felületük ujjlenyomatmentes, rozsdamentes acél. Elektronikus időzítők, automata húshőmérő és súlyprogramok, előreprogramozott receptek és gyors felfűtés segíti a háziasszonyt. A sütőtepsik teljesen kihúzható teleszkópos sütősínen csúsznak ki, bármelyik sütési szinten használhatóak. A prémium kategóriájú  AEG ProCombi gőzsütők egy programon belül képesek kombinálni a gőzt és a forró levegőt; 3-féle program közül lehet választani, mindegyik különböző arányban kombinálja a gőzt és a forró levegőt. Azon háziasszonyok, akik a sztenderd sütő mellé szeretnének egy második kiegészítő sütőt, számos 45cm magas beépítési magasságban elérhető kompakt kivitel is kapható. Az AEG kompakt sütő természetesen akkor is jó megoldás, ha helyhiánnyal küzdünk.

A kínálatunkban szereplő legtöbb Electrolux beépíthető sütő 72 literes, sütőterük könnyentisztítható zománc vagy katalitikus oldafallal rendelkezik. Prémium kategóriában pirolitikus sütő, gőzsütő és kompakt kivitel is választható.  A pirolitikus tisztítás lényege, hogy az elektronika 480°C-ra hevíti a sütőt, így annak falán minden szennyeződés hamuvá ég, majd lepereg az aljára. A sütőtérben keletkező hatalmas hőt 4 rétegű üvegajtó tartja távol a konyhától, sőt a biztonság érdekében a sütőajtó 300°C felett automatikusan lezárja magát és csak akkor nyílik ki, amikor 250°C-ra visszahűlt a sütőtér. Az Electrolux szintén széles választékot kínál a gőzfunkciós sütő modellekből, sőt már a Sous-vide funkciós gőzsütők is elérhetőek. A gőzzel elkészített ételek kevesebbet veszítenek súlyukból, alacsonyabb hőmérsékleten hamarabb átsülnek, és zamatosabbak is lesznek, ropogós külsejükről pedig az UltraFanPlus ventilátor és a levegőkeringető rendszer gondoskodik. Látványra is elegánsak az Electrolux beépíthető sütők, számos modell fekete üveg érintőképernyős kezelőpanellel rendelkezik.

Az általunk kínált beépíthető Zanussi elektromos sütők széles választékban kaphatóak a legegyszerűbb hagyományos elekromos modellektől a pirolitikus 72 literes sütőtérrel rendelkező készülékekig, programozásuk könnyen beállítható. Ujjlenyomatmentes inox és fekete színben is választhatóak.

A beépíthető sütők elektromos kerámialapokkal vagy gázfőzőlapokkal kombinálva szettben kedvező árban kaphatóak raktárról, országos házhozszállítással.


Bővebben
Bővebben
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ