minden kategória
Termékek szűrése
Márka
Termék ára
1.139.900 Ft
Szín
Típus
Energiaosztály
Gorenje Bosch Electrolux AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
Raktáron kiemelt beépíthető főzőlap
ajánlatunk
1
2
Rendezés:
1 / 3
2024.06.19.  

Beépíthető főzőlap

A Preciz.hu webáruház kínálatában megtalálhatóak az AEG, Bosch, Electrolux, Gorenje és Neff márkák beépíthető főzőlapjai, melyek azonnali és gyors országos házhozszállítással, valamint kedvező szállítási díjjal érhetőek el raktárról.

 

Kínálatunkban megtalálható az indukciós főzőlap, hagyományos kerámia főzőlap, gáz főzőlap és dominó típusú főzőlap.

 

Továbbá, sütő és főzőlap szettek is elérhetőek különböző összeállításokban, még kedvezőbb áron, közvetlenül a raktárkészletünkről, azonnal.

Az indukciós főzőlap működése kiemelkedően energiatakarékos, hiszen a keletkezett hő 90%-át hasznosítja a főzés folyamán. Ennek köszönhetően az edények és azok tartalma gyorsabban felmelegednek, így rövidebb idő szükséges a főzőlap használatához, ami csökkenti az energiafelhasználást. Az étel kevésbé hajlamos kifutni, nem ég rá az üvegkerámia felületre, így az indukciós főzőlap karbantartása egyszerűbb, továbbá a hőmérséklet finomabban szabályozható.

A hagyományos kerámia főzőlap lehet hagyományos vagy a legújabb csúszós érintővezérléssel ellátott, több bővíthető zónával rendelkezhet. Keret nélküli vagy inox kerettel kapható, és minden típusú edényhez használható, szemben az indukciós főzőlapokkal.

A gáz főzőlap felülete modern üvegkerámia, zománc vagy rozsdamentes acél lehet. Az edénytartó rácsok zománcozottak vagy öntöttvasból készülnek. Választhatóak 4 vagy 5 égőfejes modellek. Pb gázra is átalakíthatók, ha nincs vezetékes gázellátás.

A dominó főzőlapok helytakarékos megoldásokat kínálnak. Típusaik között megtalálható a gáz-, az indukciós kerámia-, valamint a hagyományos kerámialap. A dominó főzőlapok szabadon kombinálhatók.

AEG, Bosch, Electrolux, Gorenje, és Neff sütő-főzőlap szettek széles választékban, még kedvezőbb áron, raktárról azonnal elérhetőek!

Bővebben
Bővebben
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ