minden kategória
Termékek szűrése
Márka
Termék ára
24.900 Ft
Típus
aeg partner Electrolux partner Ország Boltja 2019 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj
Electrolux tartozék
Rendezés:
7 990 Ft
Összehasonlítás
7 900 Ft
Összehasonlítás
2022.05.26.  

Sütősín, rács

A preciz.hu webáruházban külön is rendelhető teleszkópos sütősín Aeg, Electrolux és Zanussi sütőkhöz. Bizonyos modelleknek alaptartozéka (további szint vásárolható), egyéb modellekhez nem jár, de kedvező áron elérhető. A 74literes űrtalalomnál kisebb sütőtérrel rendelkező modellekkel sajnos nem kompatibilis.

A teleszkópos sütősín teljesen kihúzható, biztonságosan megtartja a tepsit teljes tartalmával, miután elvégeztük tennivalónkat, egy ujjal könnyen visszatolhatjuk a sütőbe. Bizonyos sütő modellekben alaptartozék egy szint, további szintek is vásárolhatóak. Két szint különösen praktikus, ha sokszor sütünk egyszerre két szinten egyidejűleg. Sőt, akkor is jól jöhet a második szint, ha a hús elkészülte után még egy második fogást helyeznénk a felsőbb szintre, hiszen nem a felforrósodott sínpárt kell átpattintani. A sütősínek mosogatógépben nem mosogathatóak, univerzális mosogatószerres szivaccsal lehet tisztítani.

A preciz.hu munkatársai segítenek ellenőrizni, melyik sütősín jár az Ön sütőjébe (ha alkalmas).

Bővebben
Bővebben
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ