minden kategória
Termékek szűrése
Márka
Termék ára
34.900 Ft
Típus
Electrolux Gorenje Bosch AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
Raktáron kiemelt sütősín, rács
ajánlatunk
Electrolux tartozék
Rendezés:
9 900 Ft
Összehasonlítás
9 900 Ft
Összehasonlítás
2024.04.25.  

Sütősín, rács

A preciz.hu webáruházban külön is rendelhető teleszkópos sütősín Aeg, Electrolux és Zanussi sütőkhöz. Bizonyos modelleknek alaptartozéka (további szint vásárolható), egyéb modellekhez nem jár, de kedvező áron elérhető. A 74literes űrtalalomnál kisebb sütőtérrel rendelkező modellekkel sajnos nem kompatibilis.

A teleszkópos sütősín teljesen kihúzható, biztonságosan megtartja a tepsit teljes tartalmával, miután elvégeztük tennivalónkat, egy ujjal könnyen visszatolhatjuk a sütőbe. Bizonyos sütő modellekben alaptartozék egy szint, további szintek is vásárolhatóak. Két szint különösen praktikus, ha sokszor sütünk egyszerre két szinten egyidejűleg. Sőt, akkor is jól jöhet a második szint, ha a hús elkészülte után még egy második fogást helyeznénk a felsőbb szintre, hiszen nem a felforrósodott sínpárt kell átpattintani. A sütősínek mosogatógépben nem mosogathatóak, univerzális mosogatószerres szivaccsal lehet tisztítani.

A preciz.hu munkatársai segítenek ellenőrizni, melyik sütősín jár az Ön sütőjébe (ha alkalmas).

Bővebben
Bővebben
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ