minden kategória
Termékek szűrése
Márka
Termék ára
5.690 Ft
Típus
aeg partner Electrolux partner Ország Boltja 2019 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj
Electrolux tartozék
Rendezés:
1 890 Ft
Összehasonlítás
2 190 Ft
Összehasonlítás
1 590 Ft
Összehasonlítás
3 990 Ft
Összehasonlítás
2022.05.26.  

Porzsák

Az újabb porzsákos porszívók szintetikus porzsákkal működnek, amelynek tartós anyaga kiváló légáramlást tesz lehetővé, a porszívó szívóereje nem csökken, ahogy a por telítődik (ellentétben a papír alapú porzsákokkal). Természetesen a szintetikus porzsákot is cserélni kell, amint megtelt, viszont 50%-kal többet bír, mint a régi hagyományos zsákok. Régebbi porzsákos porszívók esetén szükség van a készülék alján található termékszám megadására.
A www.preciz.hu webáruház és szaküzlet kizárólag eredeti, gyári porzsákokat forgalmaz, raktárról!

 Az újabb Electrolux porzsákos porszívókhoz az úgynevezett S-Bag porzsák termékcsalád jár. Az s-bag® Classic Long Performance egyedülálló jellemzői a következők:

Tartós teljesítmény: Az s-bag® Classic Long Performance 50%-kal hosszabb ideig használható, mint a hagyományos, papír porzsákok.

Nagyobb szívóerő: Az s-bag® Classic Long Performance ellenálló, szintetikus anyaga optimális légáramlást tesz lehetővé, és állandó szívóerőt biztosít porszívó számára akkor is, amikor a porzsák telítődni kezd.

Nagyfokú szűrési kapacitás: A zsák szintetikus anyaga akár az 1 mikronnyi (azaz az emberi hajszál átmérőjénél mintegy 15-ször kisebb) részecskék 99%-át is képes kiszűrni. A levegő 40%-kal hatékonyabban szűrhető, mint a normál papír porzsákok esetén, és az olyan, levegőben terjedő szennyeződésektől is megszabadulhatunk, mint például az allergén anyagok vagy egyes baktériumok.

Higiénia és egyszerű cserélhetőség: Speciális hajtásmódjának és egyedülálló, szabadalmaztatott kartonlapjának köszönhetően ez a porzsák könnyen beilleszthető a készülékekbe, eltávolításkor pedig automatikusan bezáródva nem ereszti ki a port, ezért cseréje gyorsan és higiénikusan megoldható.

Bővebben
Bővebben
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ