termékkategóriák
Termékek szűrése
Márka
Termék ára
6.490 Ft
Típus
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
-10%
a legtöbb beépíthető sütő, főzőlap, mosogatógép
Akció időtartama: 2017.08.16 - 2017.08.29
Beépíthető sütő, főzőlap, mosogatógép -10% akció-10% a legtöbb beépíthető sütő, főzőlap, mosogatógép porzsák akció: 2017.08.16 - 2017.08.29 Electrolux tartozék
2017.08.23.  

Porzsák

Az újabb porzsákos porszívók szintetikus porzsákkal működnek, amelynek tartós anyaga kiváló légáramlást tesz lehetővé, a porszívó szívóereje nem csökken, ahogy a por telítődik (ellentétben a papír alapú porzsákokkal). Természetesen a szintetikus porzsákot is cserélni kell, amint megtelt, viszont 50%-kal többet bír, mint a régi hagyományos zsákok. Régebbi porzsákos porszívók esetén szükség van a készülék alján található termékszám megadására.
A www.preciz.hu webáruház és szaküzlet kizárólag eredeti, gyári porzsákokat forgalmaz, raktárról!

 Az újabb Electrolux porzsákos porszívókhoz az úgynevezett S-Bag porzsák termékcsalád jár. Az s-bag® Classic Long Performance egyedülálló jellemzői a következők:

Tartós teljesítmény: Az s-bag® Classic Long Performance 50%-kal hosszabb ideig használható, mint a hagyományos, papír porzsákok.

Nagyobb szívóerő: Az s-bag® Classic Long Performance ellenálló, szintetikus anyaga optimális légáramlást tesz lehetővé, és állandó szívóerőt biztosít porszívó számára akkor is, amikor a porzsák telítődni kezd.

Nagyfokú szűrési kapacitás: A zsák szintetikus anyaga akár az 1 mikronnyi (azaz az emberi hajszál átmérőjénél mintegy 15-ször kisebb) részecskék 99%-át is képes kiszűrni. A levegő 40%-kal hatékonyabban szűrhető, mint a normál papír porzsákok esetén, és az olyan, levegőben terjedő szennyeződésektől is megszabadulhatunk, mint például az allergén anyagok vagy egyes baktériumok.

Higiénia és egyszerű cserélhetőség: Speciális hajtásmódjának és egyedülálló, szabadalmaztatott kartonlapjának köszönhetően ez a porzsák könnyen beilleszthető a készülékekbe, eltávolításkor pedig automatikusan bezáródva nem ereszti ki a port, ezért cseréje gyorsan és higiénikusan megoldható.

Bővebben Bővebben
Rendezés:
Rendezés:
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása