minden kategória
Gorenje Bosch Electrolux AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett

Electrolux enzimes tisztító készlet Super Clean Kit

Költségek:1490Ft
Electrolux enzimes tisztító készlet Super Clean Kit
ÖSSZEHASONLÍTÁS
Modell név: Electrolux E6WMI1011
Márka: Electrolux
 
Kifutott termék
A keresett termék magyarországi gyártói forgalmazása megszűnt.
A forgalmazás utolsó napja webáruházunkban: 2020-01-31
Rendelhető
Szállítási idő: 6-10 munkanap
Modell név: Electrolux E6WMI1011
Márka: Electrolux
 
Márka
Electrolux
Modellnév
E6WMI1011
Termékkód
9029797256
Típus
mosógép tisztítószer
Általános leírás
-Ez az enzimes mélytisztító eltávolítja a lerakódásokat, a kocsonyás réteget a mosógép ajtötömítéséből, csővezetékeiből és dobjából, megszünteti a kellemetlen szagot. A gyakori alacsony hőmérsékleten való mosás, a folyékony mosószer, az öblítő folyadék lerakódásokat, kocsonyás réteget okoz a mosógép ajtógumiján, üstjében, gumicsövein. A lerakódások kellemetlen szagokat okoznak a mosógép belsejében és foltokat hagynak a ruhákon.
--Bontsa ki és tegye a zacskó tartalmát az üres mosógépbe és futtasson le egy 50/60°C programot előmosás és ruha nélkül, majd 1-2 hidegvizes öblítést. Ha szükséges, ismételje meg a folyamatot.
Csomag tartalma
A készlet 2 tasak enzimes mélytisztíítót tartalmaz.
 
 
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ
Cetelem Online ÁruhitelX
Részletre vásárláshoz tegye a terméket a kosárba, majd a megrendelés fizetési módjának válassza a Cetelem Online áruhitel opciót!

A Preciz.hu és a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek áruhitel pultnál, az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben. https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok

Érvényes: 2023 június 07. napjától visszavonásig.