minden kategória
aeg partner Electrolux partner Ország Boltja 2019 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

A terméket személyesen is átveheti üzletünkben nyitvatartási időben. Az átvétel időpontjáról SMS-ben vagy e-mailen értesítjük, hogy a termék 3 munkanapig átvehető ügyfélszolgálatunkon. Kezelési költséget természetesen nem számítunk fel. A személyes átvétel során bankkártyával vagy banki előreutalással fizethet.

Kérjük vásárlóinkat, hogy az átvétel során figyelmesen járjanak el, árukiadó kollégánk segítségével a terméket bontsák ki, az esetleges tartozékhiányt, szépséghibát vagy sérülés tényét az átvétel során munkatársunkkal közösen rögzítsék az átadás-átvételi dokumentumokon. Az áru átvétele után az átadás-átvételi dokumentumokon nem szereplő esetleges szépséghibákért, sérülésért vagy tartozékhiányért felelősséget nem vállalunk.

Üzletünk és ügyfélszolgálatunk címe: 4030 Debrecen, Gázvezeték u. 10.

Raktár: 4030 Debrecen Mikepércsi út 10.

Árukiadás: H-P.: 9.00-16.30.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ