minden kategória
Gorenje Bosch Electrolux AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

A terméket személyesen is átveheti üzletünkben nyitvatartási időben. Az átvétel időpontjáról SMS-ben vagy e-mailen értesítjük, hogy a termék 3 munkanapig átvehető ügyfélszolgálatunkon. Kezelési költséget természetesen nem számítunk fel. A személyes átvétel során bankkártyával vagy banki előreutalással fizethet.

Kérjük vásárlóinkat, hogy az átvétel során figyelmesen járjanak el, árukiadó kollégánk segítségével a terméket bontsák ki, az esetleges tartozékhiányt, szépséghibát vagy sérülés tényét az átvétel során munkatársunkkal közösen rögzítsék az átadás-átvételi dokumentumokon. Az áru átvétele után az átadás-átvételi dokumentumokon nem szereplő esetleges szépséghibákért, sérülésért vagy tartozékhiányért felelősséget nem vállalunk.

Üzletünk és ügyfélszolgálatunk címe: 4030 Debrecen, Gázvezeték u. 10.

Raktár: 4030 Debrecen Mikepércsi út 10.

Árukiadás: H-P.: 9.00-16.30.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ