minden kategória
Termékek szűrése
Márka
Termék ára
379.900 Ft
Szín
Típus
Energiaosztály
Mosási kapacitás (kg)
Szárítási kapacitás (kg)
Max. centrifuga fordulat
Szárítási technológia
Kijelző típusa
Motor típus
Gőzfunkció
Kezelőpanel felirat
Belső világítás
aeg partner Electrolux partner Ország Boltja 2019 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj
AEG 10 év garancia az inverter motorra mosógép, szárítógép és mosó-szárítógép esetén.
Electrolux 10 év garancia az inverter motorra mosógép, szárítógép és mosó-szárítógép esetén.
+3 év extra gyári garancia minden AEG mosógépre, szárítógépre és mosó-szárítógépre a preciz.hu-tól!
Raktáron kiemelt mosó-szárítógép
ajánlatunk
Rendezés:
394 900 Ft
-8%
364 900 Ft
Összehasonlítás
204 900 Ft
-10%
184 900 Ft
Összehasonlítás
255 900 Ft
-8%
234 900 Ft
Összehasonlítás
422 900 Ft
-10%
379 900 Ft
Összehasonlítás
311 900 Ft
-12%
274 900 Ft
Összehasonlítás
2021.10.22.  

Mosó-szárítógép

A preciz.hu kínálatában szereplő valamennyi mosó-szárítógép kombináció nagyteljesítményű, energiatakarékos inverter motorral rendelkezik. Bár ideális esetben érdemes a mosógépet és a szárítógépet külön elhelyezni, számos háztartásban nincs elegendő hely két készüléket betervezni. A mosó-szárítógépek vitathatatlan előnye, hogy kis helyen két funkciót is képes ellátni.

A mosó-szárítógép kombinációk is rendelkeznek nedvességérzékelő szenzorral :a gép érzékeli, ha a ruhanemű elérte a kívánt szárazsági fokot és automatikusan leállítja a ciklust. Így többé nem kell aggódnia azért, hogy megszáradtak-e a ruhák vagy éppen túlszárította-e őket, sőt az energiával is spórolhat.

Az preciz.hu által forgalmazott Aeg mosó-szárítógép 10 kg-os mosási és 6 kg-os szárítási befogadóképességével a legnagyobb kapacitást kínálja saját energiaosztályában. Bármilyen kényes is a ruhanemű, nyugodtan berakhatjuk a ProTexPlus textilkímélő dobba, erre a  Woolmark Blue (korábban Woolmark Gold) tanúsítványa a garancia. Az XXL Soft Drum dob gondoskodik a kíméletes kezelésről, míg az OptiSense rendszer a töltet méretéhez igazítja a programot - ruháit nem fenyegeti többé a túlmosás veszélye. A DirectSpray technológia villámgyorsan feloldja a mosószert, ami a hatékony mosás és a hatékonyabb öblítés kulcsa.

Az Electrolux számos modellt kínál mosó-szárítógép kategóriában extra nagy mosási és szárítási kapacitással. Bizonyos modellek rendelkeznek gőz funkcióval, mely kényes ruhanemű felfrissítésére, szagtalanítására szolgál illetve nehezen vasalható ruha gyűrődésmentesítésére.

Az extrém energiatakarékos és halk inverter motoros Aeg és Electrolux mosó-szárítógépekre most 10 év motor garanciát vállal a gyártómű!

Bővebben
Bővebben
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ