termékkategóriák
Termékek szűrése
Márka
Típus
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
-10%
a legtöbb beépíthető sütő, főzőlap, mosogatógép
Akció időtartama: 2017.04.26 - 2017.05.09
Beépíthető sütő, főzőlap, mosogatógép -10% akció -10% a legtöbb beépíthető sütő, főzőlap, mosogatógép mosogató + csaptelep szett akció: 2017.04.26 - 2017.05.09
2017.04.26.  

Mosogató + csaptelep szett

Blanco konyhai mosogatók és csaptelepek szettben kedvezőbb áron kaphatók a Preciz.hu webáruházban és szaküzletben. Minden mosogató és csaptelep szetthez ajándék bűzzáró szifont adunk, amely mosogatógép bekötési lehetőséggel is rendelkezik.

Ingyenes házhoz szállítás az ország egész területén!

A BLANCO óriási csaptelep és mosogató választékot kínál akár SILGRANIT , rozsdamentes vagy kerámia kivitelben. A legnépszerűbb mosogató - csaptelep szettek nemcsak kedvezőbb áron érhetőek el, hanem stílusban és funkcióban is harmonizálnak egymással.

Az ajándék bűzzáró szifon nélkülözhetetlen a mosogatótálca beszereléséhez, helytakarékos kivitelének köszönhetően akár hulladéktároló is beépíthető a tálca alá. A szifon mosogatógép bekötéséhez szükséges kiállást is tartalmaz.

Bővebben Bővebben
Rendezés:
Márka rendezés:
Raktáron:
Rendezés:
Márka rendezés:
Raktáron: