minden kategória
Termékek szűrése
Márka
Termék ára
209.900 Ft
Szín
További színek »
Kevesebb szín «
Típus
Max. teljesítmény
Gorenje Bosch Electrolux AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
Raktáron kiemelt akkumulátoros kézi porszívó
ajánlatunk
1
2
Rendezés:
1 / 2
2024.07.22.  

Akkumulátoros kézi porszívó

Világszerte népszerűek az akkumulátoros kézi porszívók. A vezeték nélküli használat vitathatatlan előnyük, hiszen naponta többször csak egy pár percre kell előkapni a porszívót. A preciz.hu kínálatában szereplő Electrolux Ergorapido 2in1 készülékcsalád új, Lithium TurboPower akkumulátort kapott. Ezek kétszer olyan hosszan üzemelnek, mint a nikkel-kadmium technológiájúak, így a megújult Ergorapido gyorsabban feltölt és kitartóbban veszi fel a harcot a szennyeződéssel. A 2in1 funkció arra utal, hogy nemcsak álló porszívóként használhatjuk, hanem a morzsaporszívó része kipattintható, ha éppen a konyhapultról akarunk gyorsan valamit feltakarítani.

Az Electrolux akkumulátoros porszívó termékkínálatában három kategória elérhető: a Rapido morzsaporszívó, az Ergorapido 2in1 készülékcsalád és az UltraPower termékcsalád. A kompakt méretű Rapido morzsaporszívók szó szerint kézre állnak, kisgyermekes családok nélkülözhetetlen háztartási eszköze. A nagy szívóerő titka az aerodinamikailag megtervezett légcsatornának köszönhető. Az Ergorapido kivehető morzsaporszívójával viszont nemcsak az asztal körül takaríthatunk, hanem egy szempillantás alatt leemelhetjük a komplett készüléket a töltőállványáról, és már porszívózhatunk az egész konyhában, előszobában. 180 fokban forgó szívófejével könnyen manőverezhetünk, a szívófejbe épített LED világítás pedig a sarkokat is megvilágítja. Az Electrolux UltraPower készülékek még nagyobb teljesítményűek, hosszabb üzemidőt garantálnak a Lithium TurboPower akkumulátorral, mely gyorsan és egyszerűen újratölthető, ezen modellek középrésze fix, nem kivehető.

Bizonyos modellekben elérhető BrushRollClean technológiával pedig elfelejthetjük az irritáló, forgókefére tekeredett hajszálakat. Elég rálépni a porszívó fején lévő pedálra, a beépített penge levágja a hajszálakat és szöszöket, porszívónk pedig azonnal felszívja a lehullott darabokat. Az Electrolux Ergorapido porszívó pedig nemcsak hasznos, hanem valódi fénypontja lehet otthonunknak, letisztult formájával és tetszetős színével magára vonzza a tekintetet. Mindezek ellenére, ne feledkezzünk meg arról a tényről, hogy az akkumulátoros porszívók nem alkalmasak a komplett lakás órákon át tartó takarítására, ne száműzzük a "fő" porszívónkat.

Bővebben
Bővebben
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ