minden kategória
Electrolux Gorenje Bosch AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
2013-09-09 13:49

A legújabb szabadonálló Zanussi Easy termékcsalád tagjai a stílus és a dizájn jegyében készültek.

Az új Zanussi Easy termékcsalád hűtői teljesen megújultak kívülről. Az új termékcsalád jellegzetes dizájneleme az ajtókon megjelenő beépített ívelt fogantyú, mely a hűtőtér fiókjain is visszaköszön. Így alkot tökéletes egységet a készülékek külső és belső megjelenése. Szintén az új modelleken jelenik meg először az új, polírozott alumínium felületű, elegáns márkajelzés.

A megújult külső praktikus belső megoldásokkal párosul. Az Easy modellek többségében található egy úgynevezett Easy Store doboz, az A++ energiaosztályú alulfagyasztós kombinált hűtőkben ráadásul rögtön kettő is van ebből a kicsi mobil rekeszből. Ebben a kis tárolóban az apró élelmiszereket, fűszernövényeket, fokhagymát, de akár elemet vagy gyógyszereket is tárolhatunk, a többi élelmiszertől jól elkülönítve. S mivel a kis rekesz alja lyukacsos, a benne tárolt élelmiszerekből távozni tud a nedvesség, a fedél pedig megóvja a tároló tartalmát. A kék színű, könnyen észrevehető Easy Store dobozt akár a zöldséges fiók oldalára, vagy a hűtőajtón található polcokra is el tudjuk helyezni.

Az új Zanussi hűtők közül a legtöbb modell A+, három alulfagyasztó kombinált készülék pedig A++ energiaosztályba tartozik, vagyis 20 illetve 40 százalékkal fogyasztanak kevesebb energiát, mint a hagyományos A energiaosztályú hűtőszekrények. Az alulfagyasztós kombi hűtőkben ráadásul a belső világításért LED lámpa felel, mely szintén hozzájárul az energiatakarékos működéshez.

A külső-belső megújuláshoz technológiai újdonság is párosult az új alulfagyasztós kombinált hűtőszekrényeknél. Ezekben a modellekben mutatkozik be a teljesen új fejlesztésű palástkondenzátor. A hagyományos rácsos kondenzátor a hűtőszekrény hátsó oldalán, szabadon volt, így könnyen lerakódhatott rá a kosz, ami idővel csökkentette a készülékek energiahatékonyságát és teljesítményét. Ráadásul tisztításuk is nehézkes volt, hiszen, ha le akartuk porolni őket, akkor bizony ki kellett húzni a hűtőt a helyéről. Az új, rejtett kondenzátor a hűtő oldalfalán a külső burkolat mögött kapott helyet. Így a por nem tud lerakódni a kondenzátor rácsain, nem kell a takarításával foglalkoznunk, s a készülékek teljesítménye sem csökken emiatt.

A preciz.hu webáruház kínálatában szereplő Zanussi Easy termékcsalád alulfagyasztós kombinált modelljei az Electrolux nyíregyházi gyárában, míg a kabinet hűtők és a pult alá helyezhető készülékek a vállalat jászberényi gyáregységben készülnek.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ