termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2013-09-09 13:49

A legújabb szabadonálló Zanussi Easy termékcsalád tagjai a stílus és a dizájn jegyében készültek.

Az új Zanussi Easy termékcsalád hűtői teljesen megújultak kívülről. Az új termékcsalád jellegzetes dizájneleme az ajtókon megjelenő beépített ívelt fogantyú, mely a hűtőtér fiókjain is visszaköszön. Így alkot tökéletes egységet a készülékek külső és belső megjelenése. Szintén az új modelleken jelenik meg először az új, polírozott alumínium felületű, elegáns márkajelzés.

A megújult külső praktikus belső megoldásokkal párosul. Az Easy modellek többségében található egy úgynevezett Easy Store doboz, az A++ energiaosztályú alulfagyasztós kombinált hűtőkben ráadásul rögtön kettő is van ebből a kicsi mobil rekeszből. Ebben a kis tárolóban az apró élelmiszereket, fűszernövényeket, fokhagymát, de akár elemet vagy gyógyszereket is tárolhatunk, a többi élelmiszertől jól elkülönítve. S mivel a kis rekesz alja lyukacsos, a benne tárolt élelmiszerekből távozni tud a nedvesség, a fedél pedig megóvja a tároló tartalmát. A kék színű, könnyen észrevehető Easy Store dobozt akár a zöldséges fiók oldalára, vagy a hűtőajtón található polcokra is el tudjuk helyezni.

Az új Zanussi hűtők közül a legtöbb modell A+, három alulfagyasztó kombinált készülék pedig A++ energiaosztályba tartozik, vagyis 20 illetve 40 százalékkal fogyasztanak kevesebb energiát, mint a hagyományos A energiaosztályú hűtőszekrények. Az alulfagyasztós kombi hűtőkben ráadásul a belső világításért LED lámpa felel, mely szintén hozzájárul az energiatakarékos működéshez.

A külső-belső megújuláshoz technológiai újdonság is párosult az új alulfagyasztós kombinált hűtőszekrényeknél. Ezekben a modellekben mutatkozik be a teljesen új fejlesztésű palástkondenzátor. A hagyományos rácsos kondenzátor a hűtőszekrény hátsó oldalán, szabadon volt, így könnyen lerakódhatott rá a kosz, ami idővel csökkentette a készülékek energiahatékonyságát és teljesítményét. Ráadásul tisztításuk is nehézkes volt, hiszen, ha le akartuk porolni őket, akkor bizony ki kellett húzni a hűtőt a helyéről. Az új, rejtett kondenzátor a hűtő oldalfalán a külső burkolat mögött kapott helyet. Így a por nem tud lerakódni a kondenzátor rácsain, nem kell a takarításával foglalkoznunk, s a készülékek teljesítménye sem csökken emiatt.

A preciz.hu webáruház kínálatában szereplő Zanussi Easy termékcsalád alulfagyasztós kombinált modelljei az Electrolux nyíregyházi gyárában, míg a kabinet hűtők és a pult alá helyezhető készülékek a vállalat jászberényi gyáregységben készülnek.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása