termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2013-01-14 14:19

Electrolux RealLife mosogatógép, válasz a fogyasztói igényekre

Az Electrolux RealLife mosogatógépek megnövelt belső tere 10 literrel nagyobb a megszokottnál, miközben a készülékek külső mérete nem változott. Ez 4 centiméterrel magasabb hasznos belső teret jelent, ami éppen arra elegendő, hogy a nagyobb lábosok, a pizzás tányérok, vagy a különleges sütőformák is kényelmesen elférjenek a gépben.


A RealLife mosogatógépek sajátossága a rugalmasan változtatható, megnövelt belső tér mellett, a még alaposabb tisztítás, melyet egy új vízkar tesz lehetővé. Az alsó vízkarra egy plusz szórókar került, amely egyedülálló technológiai újítás a mosogatógépek piacán. Ez a szatelit vízkar önállóan is forog, így a vízsugár az edények legnehezebben elérhető részeire is eljut, bárhogyan is lettek bepakolva. A készülékben összesen öt irányból érkezik víz az edényekre, egy felülről, kettő a középső karról, és az új forgókarnak köszönhetően, szintén kettő alulról. 

Az Electrolux RealLife mosogatógépek környezettudatosság tekintetében is példamutatóak. A készülékek egyedülálló AutoOff funkciója, három perccel a program vége után, automatikusan kikapcsolja gépet. Így a készülékek, a következő bekapcsolásig, egyáltalán nem fogyasztanak energiát. A nappali áramfogyasztás tovább csökkenthető, ha a késleltetett indítás funkciót kihasználva, éjszaka dolgozik a gép. Az új modellek annyira csendesen működnek, hogy nyugodtan lehet tőlük aludni.

A legújabb Electrolux mosogatógépek alacsony energiafogyasztásuk mellett a vízzel is spórolnak. A nagyobb belső tér és az 5 irányból érkező vízsugár csupán a hatékonyságot növeli, a készülékek vízfogyasztását egyáltalán nem. A Real Life modellek mindössze 12 liter vizet használnak fel egy tele töltet mosogatása során. A készülékek AquaSave rendszere lehetővé teszi, hogy a gép minden esetben a lehető legkevesebb víz felhasználásával mossa tisztára az edényeket.

Az akcióban résztvevő készleten lévő modellek:

12-terítékes mosogatógépek: ESI68070XR, ESL68070R, ESL6381RA, ESL6601RA

9-terítékes mosogatógépek: ESI46500XR, ESL44500R.
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása