minden kategória
Electrolux Gorenje Bosch AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
2013-01-14 14:19

Electrolux RealLife mosogatógép, válasz a fogyasztói igényekre

Az Electrolux RealLife mosogatógépek megnövelt belső tere 10 literrel nagyobb a megszokottnál, miközben a készülékek külső mérete nem változott. Ez 4 centiméterrel magasabb hasznos belső teret jelent, ami éppen arra elegendő, hogy a nagyobb lábosok, a pizzás tányérok, vagy a különleges sütőformák is kényelmesen elférjenek a gépben.


A RealLife mosogatógépek sajátossága a rugalmasan változtatható, megnövelt belső tér mellett, a még alaposabb tisztítás, melyet egy új vízkar tesz lehetővé. Az alsó vízkarra egy plusz szórókar került, amely egyedülálló technológiai újítás a mosogatógépek piacán. Ez a szatelit vízkar önállóan is forog, így a vízsugár az edények legnehezebben elérhető részeire is eljut, bárhogyan is lettek bepakolva. A készülékben összesen öt irányból érkezik víz az edényekre, egy felülről, kettő a középső karról, és az új forgókarnak köszönhetően, szintén kettő alulról. 

Az Electrolux RealLife mosogatógépek környezettudatosság tekintetében is példamutatóak. A készülékek egyedülálló AutoOff funkciója, három perccel a program vége után, automatikusan kikapcsolja gépet. Így a készülékek, a következő bekapcsolásig, egyáltalán nem fogyasztanak energiát. A nappali áramfogyasztás tovább csökkenthető, ha a késleltetett indítás funkciót kihasználva, éjszaka dolgozik a gép. Az új modellek annyira csendesen működnek, hogy nyugodtan lehet tőlük aludni.

A legújabb Electrolux mosogatógépek alacsony energiafogyasztásuk mellett a vízzel is spórolnak. A nagyobb belső tér és az 5 irányból érkező vízsugár csupán a hatékonyságot növeli, a készülékek vízfogyasztását egyáltalán nem. A Real Life modellek mindössze 12 liter vizet használnak fel egy tele töltet mosogatása során. A készülékek AquaSave rendszere lehetővé teszi, hogy a gép minden esetben a lehető legkevesebb víz felhasználásával mossa tisztára az edényeket.

Az akcióban résztvevő készleten lévő modellek:

12-terítékes mosogatógépek: ESI68070XR, ESL68070R, ESL6381RA, ESL6601RA

9-terítékes mosogatógépek: ESI46500XR, ESL44500R.
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ