termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2014-07-08 14:09

Megérkezett az AEG ÖKOMix L89495FL elöltöltős mosógép, bemutatótermünkben megtekinthető.

Az AEG ÖKOMix a világon elsőként kapott A+++­ -50% energiatanúsítványt, és ezzel a legenergiahatékonyabb mosógépként jelent meg a piacon. Tanúsítványa azt jelenti, hogy az AEG új modellje 80 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt, mint az A energiaosztályú mosógépek. Az ÖKOMix még a 60 fokos pamutprogramhoz is csak 58 liter vizet és 640W áramot fogyaszt. Azaz 9 kg ruha kimosásához harmadannyi vízre van szüksége, mint amennyit egy fürdésnél a kádba engedünk, sőt, tizedannyi áramra sincs szüksége, mint amit a kád víz felmelegítéséhez elhasználnánk.

Hogy mitől ilyen hatékony? Az ÖKOMix technológia még azelőtt összekeveri a mosószert a vízzel, mielőtt az a dobba kerülne, így kevesebb energiát és vizet használ a mosószer feloldásához. Az oldott mosószer mélyebben jut a szövetszálak közé, ezért a tisztítás rövidebb ideig tart, és alacsony hőmérsékleten is hatékonyabb lesz. Az OptiSense rendszer a töltet súlyához igazítja a program hosszát, víz- és áramfogyasztását, és gondoskodik arról is, hogy a ruhák biztosan ne legyenek túlmosva. Az Auto Off funkció pedig kikapcsolja a gépet, miután lejárt a program, így a készülék még készenléti állapotban sem fogyaszt áramot.

Az ÖKOMix technológia nem csak hatékonyabbá, de kíméletesebbé is teszi a mosást: mivel a mosószer nem töményen, hanem oldott állapotban kerül a ruhára, biztosan nem fog foltot hagyni az anyagon. Az AEG ÖKOMix kíméletességét igazolja, hogy a Woolmark szövetségtől megkapta a Woolmark Platinum minősítést, amely azt jelzi, hogy még az olyan kényes – egyébként csak kézzel mosható – anyagokat is rábízhatjuk, mint a selyem vagy a gyapjú. Az AEG ÖKOMix a 2014-es évtől kiérdemelte a Woolmark Green minősítést is, amely a Platinum jelzést váltva a kímélő mosás mellett immár a mosógép környezetbarát működését is igazolja.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása