minden kategória
Electrolux Gorenje Bosch AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
2015-10-16 10:46

Most éri meg szárítógépet venni! Már tavaly ősszel is nézegette a szárítógép kínálatot, de nem vette meg? Milyen jól tette!

A lemodernebb hőszivattyús technológia terjedésével, olcsóbbak lettek a szárítógépek. Az eddig is legkeresetebb 250.000Ft-os árfekvésben található modell, most 199.900Ft-ért az Ön háztartásába is bekerülhet. Sőt, az 1 év garancia helyett a www.preciz.hu webáruházban és szaküzletben a bruttó fogyasztói ár további 2 év kiterjesztett garanciát is tartalmaz.

Az
Aeg T86581IH3 hőszivattyús kondenzációs szárítógép modellbe épített hőszivattyús technológia rendkívül erőteljes, és kiváló energiatakarékossági előnyöket nyújt. A++ energiaosztály besorolása annyit tesz, hogy 50%-kal kevesebbet fogyaszt, mint a hagyományos kondenzációs társai, ezáltal egész évben lelkiismeretfurdalás nélkül használhatjuk, nemcsak az őszi-téli hónapokban. Az inverter motor - amelyre 10 év garanciát vállal a gyártómű - tovább csökkenti az energiafelhasználást, sőt alacsonyabb hőfokon szárítja a ruhaneműt, mint a hagyományos motorok.

8kg-os ruhatöltetét azok is ki tudják használni az Aeg T86581IH3 szárítógépben, akik jellemzően kevesebb ruhát mosnak illetve kisebb kapacitású mosógépet használnak. Ez a gép éppen csak a ruhák tökéletes megszárításához szükséges energiamennyiséget használja, bármekkora is legyen a töltet. A nagyobb űrtartalmű, textílkímélő speciális ProTex dobban ráadásul kevésbé gyűrődnek a ruhák; a háziasszonyok bevallása szerint ez legalább olyan fontos szempont, mint a ruha szárazsági foka. A szekrényszáraz szárazsági szint beállítás valóban tökéletesen száraz eredeményt garantál, miközben a nedvességérzékelő a töltethez igazítva automatikusan beállítja a ciklusidőt és az energiafogyasztást, ezzel spórolva Önnek az idővel és a villanyszámlájával.

Egy nagyteljesítményű, magas minőségű Aeg szárítógép mellett nem fordulhat elő, hogy bizonyos féltve őrzött ruhadarabokat mégis teregessen. A Woolmark Blue minősítéssel rendelkező T86581IH3 modellbe nyugodtan be lehet tenni a gyapjú, kötött, flitteres és egyéb kényes pulóvereket is.

A www.preciz.hu webáruházban hasznos szárítógép kiegészítő tartozékokat (mosó-szárítógép összeépítő keret, szárítókosár, tisztítószerek) is vásárolhat!

Aeg T86581IH3 hőszivattyús kondenzációs szárítógép 3 év garanciával, országos díjmentes házhozszállítással, raktárról!

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ