termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2015-10-16 10:46

Most éri meg szárítógépet venni! Már tavaly ősszel is nézegette a szárítógép kínálatot, de nem vette meg? Milyen jól tette!

A lemodernebb hőszivattyús technológia terjedésével, olcsóbbak lettek a szárítógépek. Az eddig is legkeresetebb 250.000Ft-os árfekvésben található modell, most 199.900Ft-ért az Ön háztartásába is bekerülhet. Sőt, az 1 év garancia helyett a www.preciz.hu webáruházban és szaküzletben a bruttó fogyasztói ár további 2 év kiterjesztett garanciát is tartalmaz.

Az
Aeg T86581IH3 hőszivattyús kondenzációs szárítógép modellbe épített hőszivattyús technológia rendkívül erőteljes, és kiváló energiatakarékossági előnyöket nyújt. A++ energiaosztály besorolása annyit tesz, hogy 50%-kal kevesebbet fogyaszt, mint a hagyományos kondenzációs társai, ezáltal egész évben lelkiismeretfurdalás nélkül használhatjuk, nemcsak az őszi-téli hónapokban. Az inverter motor - amelyre 10 év garanciát vállal a gyártómű - tovább csökkenti az energiafelhasználást, sőt alacsonyabb hőfokon szárítja a ruhaneműt, mint a hagyományos motorok.

8kg-os ruhatöltetét azok is ki tudják használni az Aeg T86581IH3 szárítógépben, akik jellemzően kevesebb ruhát mosnak illetve kisebb kapacitású mosógépet használnak. Ez a gép éppen csak a ruhák tökéletes megszárításához szükséges energiamennyiséget használja, bármekkora is legyen a töltet. A nagyobb űrtartalmű, textílkímélő speciális ProTex dobban ráadásul kevésbé gyűrődnek a ruhák; a háziasszonyok bevallása szerint ez legalább olyan fontos szempont, mint a ruha szárazsági foka. A szekrényszáraz szárazsági szint beállítás valóban tökéletesen száraz eredeményt garantál, miközben a nedvességérzékelő a töltethez igazítva automatikusan beállítja a ciklusidőt és az energiafogyasztást, ezzel spórolva Önnek az idővel és a villanyszámlájával.

Egy nagyteljesítményű, magas minőségű Aeg szárítógép mellett nem fordulhat elő, hogy bizonyos féltve őrzött ruhadarabokat mégis teregessen. A Woolmark Blue minősítéssel rendelkező T86581IH3 modellbe nyugodtan be lehet tenni a gyapjú, kötött, flitteres és egyéb kényes pulóvereket is.

A www.preciz.hu webáruházban hasznos szárítógép kiegészítő tartozékokat (mosó-szárítógép összeépítő keret, szárítókosár, tisztítószerek) is vásárolhat!

Aeg T86581IH3 hőszivattyús kondenzációs szárítógép 3 év garanciával, országos díjmentes házhozszállítással, raktárról!

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása