minden kategória
Electrolux Gorenje Bosch AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
2014-01-12 23:21

A Zanussi megújult szabadon álló tűzhelyei a kisebb konyhákban még nagyobb teret adnak a kreativitásnak. A készülékek külső mérete nem változott, de belül tágasabbak lettek, az ablakuk megnőtt és az új programfunkciókkal bevásárlás közben is elintézhetjük az ebéd elkészítését.

  • 20%-kal nagyobb sütőtér
  • Megnövelt sötétített panorámaablak
  • Programozható sütés
  • Pizza funkció

A Zanussi kutatása szerint az európai fogyasztók 42%-a a következő tulajdonságokat várja el egy háztartási berendezéstől: egyszerű használat, megbízhatóság és funkcionális megoldások. A Zanussi termékei ezeknek az elvárásoknak a szellemében újultak meg idén.

Az új sütők 61 literes belső tere jelentősen meghaladja a kategóriában megszokott 50 liter körüli sütőteret, miközben 50 cm-es szélességükkel szépen beilleszthetők a korábbi keskeny készülékek helyére.

A nagyobb tér mellett nagyobb szabadságot is nyújtanak az új készülékek: A sütőtér programozható, így míg mi a hétvégi nagybevásárlást intézzük, a készülékekben illatosra sülhet a főétel. A beállítás nagyon egyszerűen elvégezhető és nyomon követhető a borostyán színű kijelző segítségével: csak meg kell adnunk, hogy mennyi idő alatt és mikorra készüljön el az ebéd. Ezt követően beállítjuk a sütési módot és hőfokot, majd a készülék magától indul el és kapcsol ki a megadott időpontban.

És ha már ekkora nagy helyünk van a sütéshez, akkor miért ne készítenénk benne egy autentikus ropogós pizzát? A Zanussi olasz eredete szinte kötelezte a mérnököket, hogy külön pizza sütési módot tervezzenek a világ pizza-imádóinak.

A fehér színű ZCK55301WA kombinált tűzhely 69.900 Forintos áron, míg az inox kivitelű ZCK55301XA kombinált tűzhely 76.900 Forintos fogyasztói áron megvásárolható a Preciz.hu webáruházban.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ