termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2014-01-12 23:21

A Zanussi megújult szabadon álló tűzhelyei a kisebb konyhákban még nagyobb teret adnak a kreativitásnak. A készülékek külső mérete nem változott, de belül tágasabbak lettek, az ablakuk megnőtt és az új programfunkciókkal bevásárlás közben is elintézhetjük az ebéd elkészítését.

  • 20%-kal nagyobb sütőtér
  • Megnövelt sötétített panorámaablak
  • Programozható sütés
  • Pizza funkció

A Zanussi kutatása szerint az európai fogyasztók 42%-a a következő tulajdonságokat várja el egy háztartási berendezéstől: egyszerű használat, megbízhatóság és funkcionális megoldások. A Zanussi termékei ezeknek az elvárásoknak a szellemében újultak meg idén.

Az új sütők 61 literes belső tere jelentősen meghaladja a kategóriában megszokott 50 liter körüli sütőteret, miközben 50 cm-es szélességükkel szépen beilleszthetők a korábbi keskeny készülékek helyére.

A nagyobb tér mellett nagyobb szabadságot is nyújtanak az új készülékek: A sütőtér programozható, így míg mi a hétvégi nagybevásárlást intézzük, a készülékekben illatosra sülhet a főétel. A beállítás nagyon egyszerűen elvégezhető és nyomon követhető a borostyán színű kijelző segítségével: csak meg kell adnunk, hogy mennyi idő alatt és mikorra készüljön el az ebéd. Ezt követően beállítjuk a sütési módot és hőfokot, majd a készülék magától indul el és kapcsol ki a megadott időpontban.

És ha már ekkora nagy helyünk van a sütéshez, akkor miért ne készítenénk benne egy autentikus ropogós pizzát? A Zanussi olasz eredete szinte kötelezte a mérnököket, hogy külön pizza sütési módot tervezzenek a világ pizza-imádóinak.

A fehér színű ZCK55301WA kombinált tűzhely 69.900 Forintos áron, míg az inox kivitelű ZCK55301XA kombinált tűzhely 76.900 Forintos fogyasztói áron megvásárolható a Preciz.hu webáruházban.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása