termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2012-05-07 16:06

Új Electrolux termékcsalád

Egységes dizájn, modern építészeti formák jellemzik az új Electrolux termékcsaládot

A vállalat dizájnerei ennek megfelelően modern, prémium megjelenésű, egyedi, de mindenekelőtt harmonikus termékcsaládot terveztek. Kiemelt figyelmet fordítottak a részletekre, például a fogantyúk és gombok anyagának, méretének és formájának megtervezésére. A tervezés során 3-4 dizájnjeggyel dolgoztak, mely következetesen megjelenik minden modellen. Az egyik karakteres dizájnelem az ún. flow line, mely harmonikus egységbe foglalja a különböző készülékeket. A dizájnjegyek következetes használatának, az egységes szín- és formavilágnak, anyaghasználatnak és vonalvezetésnek köszönhetően a szabadonálló modellek jól kombinálhatók a beépíthető készülékekkel.

„Négy egyedülálló színt és négy különböző felületkezelést használtunk. Az Inspiration kollekció egyes szabadonálló modelljei a hagyományos fehér és ezüstszürke szín mellett piros, csokoládébarna és ébenfekete színekben is elérhetők. A felületek is sokkal változatosabbak: fényes, szatén, szálcsiszolt rozsdamentes acél és lágy tapintású matt felületkezeléssel dolgoztunk. Az egyik legkülönlegesebb modell az ébenfekete színű hűtőszekrény, amelynek eloxált felülete a hagyományos, matt festéssel ellentétben visszatükröződik, s így szinte önálló életre kel a konyhában.” – mondta Thomas Johansson, az Electrolux formatervezési csoportjának igazgatója, aki az Inspiration dizájnmunkálatait is felügyelte.

A készülékeken a kezelőfelületek is egységes dizájnt kaptak. A vezérlőpaneleken látható fehér (a magasabb felszereltségű modelleknél) és borostyán karakterek színe, formája és mérete is egységes, így maximálisan illeszkednek az egyszerű, letisztult skandináv formavilágba. A fekete üvegpaneleken megjelenő szöveges információk és intuitív piktogramok az egyszerű, gyors, átlátható vezérlést szolgálják. A készülékekhez új menürendszert is terveztek a szakemberek, mellyel a korábbinál is egyszerűbben érhetők el az intelligens funkciók. A menürendszer felépítése minden készüléknél hasonló, ezért elég egyszer megtanulni a használatát.

.

 

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása