minden kategória
Electrolux Gorenje Bosch AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
2012-05-07 16:06

Új Electrolux termékcsalád

Egységes dizájn, modern építészeti formák jellemzik az új Electrolux termékcsaládot

A vállalat dizájnerei ennek megfelelően modern, prémium megjelenésű, egyedi, de mindenekelőtt harmonikus termékcsaládot terveztek. Kiemelt figyelmet fordítottak a részletekre, például a fogantyúk és gombok anyagának, méretének és formájának megtervezésére. A tervezés során 3-4 dizájnjeggyel dolgoztak, mely következetesen megjelenik minden modellen. Az egyik karakteres dizájnelem az ún. flow line, mely harmonikus egységbe foglalja a különböző készülékeket. A dizájnjegyek következetes használatának, az egységes szín- és formavilágnak, anyaghasználatnak és vonalvezetésnek köszönhetően a szabadonálló modellek jól kombinálhatók a beépíthető készülékekkel.

„Négy egyedülálló színt és négy különböző felületkezelést használtunk. Az Inspiration kollekció egyes szabadonálló modelljei a hagyományos fehér és ezüstszürke szín mellett piros, csokoládébarna és ébenfekete színekben is elérhetők. A felületek is sokkal változatosabbak: fényes, szatén, szálcsiszolt rozsdamentes acél és lágy tapintású matt felületkezeléssel dolgoztunk. Az egyik legkülönlegesebb modell az ébenfekete színű hűtőszekrény, amelynek eloxált felülete a hagyományos, matt festéssel ellentétben visszatükröződik, s így szinte önálló életre kel a konyhában.” – mondta Thomas Johansson, az Electrolux formatervezési csoportjának igazgatója, aki az Inspiration dizájnmunkálatait is felügyelte.

A készülékeken a kezelőfelületek is egységes dizájnt kaptak. A vezérlőpaneleken látható fehér (a magasabb felszereltségű modelleknél) és borostyán karakterek színe, formája és mérete is egységes, így maximálisan illeszkednek az egyszerű, letisztult skandináv formavilágba. A fekete üvegpaneleken megjelenő szöveges információk és intuitív piktogramok az egyszerű, gyors, átlátható vezérlést szolgálják. A készülékekhez új menürendszert is terveztek a szakemberek, mellyel a korábbinál is egyszerűbben érhetők el az intelligens funkciók. A menürendszer felépítése minden készüléknél hasonló, ezért elég egyszer megtanulni a használatát.

.

 

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ