termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2014-03-14 09:39

Az új Electrolux Rapido morzsaporszívó ZB5103 nagy szívóereje és kihúzható feje még a legeldugottabb helyekről is egy pillanat alatt eltűnteti a reggeli maradékát. A Rapido Wet&Dry modell ZB5104WD pedig a kakaó áztatta morzsákkal is könnyen elbánik.

Itt egy kis morzsa, ott pár csepp a reggeli teából vagy kakaóból: egy családi reggeli jellemző maradékai. Az étkezés utáni gyors és eredményes takarításhoz fejlesztették ki az új Rapido morzsaporszívót. Az akkumulátoros készülék sütés-főzés, étkezés során bármikor bevethető. Talapzata öt különböző állásba állítható, de akár a falra is felszerelhető.

Az Electrolux Rapidora puha borítású görgőket is szereltek, így biztosan nem karcolja meg a felületet és könnyen gurítható az asztalon vagy munkalapon. Kihúzható szívófeje pedig a fiókok legkisebb sarkaiból is pillanatok alatt kiszippantja a morzsákat vagy a porcicákat.

A Wet&Dry modell gumis szívófejével egy „romosabb állapotban” otthagyott asztal is villámgyorsan rendbe rakható. Legyen akár egy csésze kiborult tea, akár egy szétmorzsálódott kifli, mind gyorsan eltűnik a készülékben, és szerencsére a por- és nedvességtartály ürítése sem ördöngösség.

A jégfehér modell ZB5103 11 900 Forintos, a mélykék Wet&Dry modell ZB5104WD 13 900 Forintos fogyasztói áron megvásárolható a Preciz.hu webáruházban illetve megtekinthető a Precíz Háztartási Gép Szaküzletben.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása