minden kategória
Electrolux Gorenje Bosch AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
2012-11-10 15:58

Új Electrolux gőzsütők

Az Electrolux 2000-ben mutatta be az első kombi gőzsütőt. A gőz és a forró levegő ötvözésével történő sütés igazi áttörést hozott az otthoni ételkészítésben. Amíg a kíméletes gőzsütés során az ételek megőrzik ínycsiklandó, szaftos állagukat, a forró levegő kívül ropogósra és aranybarnára süti őket. Ezt a sütési módot hosszú évekig csak a professzionális éttermi konyhák sütőiben használták a hivatásos séfek.

Az új gőzsütők az Electrolux Inspiration termékcsalád tagjaiként magukon viselik a termékvonal sajátos dizájn jegyeit. Az ipari hangulatú rozsdamentes acél felület izgalmas kontrasztot alkot a modern, fekete üveg, érintőkapcsolós kezelőpanellel, melyen fehér LED karakterek jelzik a kiválasztott programokat és beállításokat. Az intuitív vezérlőpanelen az ikonok csak a készülék bekapcsolása után válnak láthatóvá, kikapcsolt állapotban csak az elegáns, fekete üvegfelület érvényesül.

Az új Electrolux gőzsütők a dizájn és a professzionális sütőprogramok mellett több olyan újítást is kínálnak, melyekkel még kényelmesebb, gyorsabb és még inkább élmény lesz otthon a sütés. Az egyedülállóan nagy, 74 literes sütőtérben 9 sütési szinttel gazdálkodhatunk. Ezzel együtt, 25 százalékkal nagyobb a tepsi is, mely alapvetően azért jó, mert egyszerre több vagy nagyobb adag ételt is készíthetünk. Így 2-3 kör helyett akár 1 adagban is meg tudjuk sütni pl. az aprósüteményeket. A nagy sütőtérben egyenletesen kering a forró levegő ezért a sütőtér minden pontján egyenletesen sülnek meg a húsok vagy a linzer karikák. Nem kell félidőben megfordítani a tepsit, hogy egyformán barna legyen minden sajtos rúd.

Az Inspiration gőzsütőkben alapfelszereltség a húshőmérő. Ezzel a kisebb kötőtű szerű eszközzel gyakorlatilag belelátunk a hús belsejébe. Ha beállítjuk a sütő kezelőfelületén, hogy hány fokos belső hőmérsékletnél van kész a hús, akkor a húshőmérő jelez, majd kikapcsolja a sütőt, amikor a hús közepe eléri a beállított hőfokot. Így nem kell nyitogatnunk a sütőajtót, hogy késsel vagy villával ellenőrizzük, megsült-e az étel. Ez nem csak kényelmes, de energiatakarékos megoldás is, mert a sütőnek nem kell újra és újra felfűtenie a sütőteret.

Aprónak tűnő, ám annál hasznosabb dolog az új, 20 százalékkal nagyobb ablak a sütőajtón és a szpot világítás a sütőtérben. A két új megoldásnak köszönhetően minden pillanatban látni fogjuk, hogy áll az étel a sütőben.

A hab a tortán, hogy az új gőzsütők nem csak szebbek okosabbak és kényelmesebbek, de csökkent az energiafogyasztásuk is. Az Inspiration modellek 10 százalékkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint egy A energiaosztályú készülék.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ