termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2013-12-02 15:15

Megjelent az Electrolux legújabb kombinált gőzsütője, amely már Sous-vide programot is tartalmaz. Az EOB8956VAX gőzsütő 299.000Ft-ért kapható 5 év díjmentes garanciával Preciz.hu webáruházban.

A sous-vide (ejtsd: su vid, jelentése: vákuum alatt) egy professzionális főzési technika. A lényege, hogy a vákuum fóliába zárt étel, órákon, esetleg több napon keresztül, azonos hőmérsékleten sül. Fontos kritérium, hogy a hőmérséklet fokra pontosan azonos legyen a szuvidolás teljes időtartama alatt. A vákuum alatt történő sütés közben az ételekben megmaradnak a tápanyagok, ásványi sók és vitaminok. Az így készült ételek nem csak egészségesek, de minden képzeletet felülmúlóan finomak is lesznek. Tökéletesen omlós, szaftos étkeket készíthet a sous-vide programmal. Fontos: a készülék nem tartalmazza a vákumozó gépet.


Az új 4,2”-os TFT-kijelzőn keresztül éppen annyira egyszerűen lehet programozni a készülékeket, mint egy okostelefont. A nagy színes képek és a magyar nyelven is elérhető menürendszer miatt pillanatok alatt áttekinthető és magától értetődő a sütők kezelése.

Egy gombnyomással előhívható az e-szakácskönyv, mely tartalmazza a hozzávalók listáját és az elkészítés módját. Aki saját receptjeit akarja elkészíteni, az használhatja a quick start funkciót. Csak ki kell választani a menüből az ételt, a sütő pedig javaslatot tesz a sütőprogramra, a hőmérsékletre és a sütés idejére. Ezeket a sütőket valóban arra tervezték, hogy a fogyasztók a lehető legkevesebb idő és energiaráfordítással a lehető legfinomabb ételeket készíthessék el otthon, saját konyhájukban.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása