minden kategória
Electrolux Gorenje Bosch AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
2013-12-02 15:15

Megjelent az Electrolux legújabb kombinált gőzsütője, amely már Sous-vide programot is tartalmaz. Az EOB8956VAX gőzsütő 299.000Ft-ért kapható 5 év díjmentes garanciával Preciz.hu webáruházban.

A sous-vide (ejtsd: su vid, jelentése: vákuum alatt) egy professzionális főzési technika. A lényege, hogy a vákuum fóliába zárt étel, órákon, esetleg több napon keresztül, azonos hőmérsékleten sül. Fontos kritérium, hogy a hőmérséklet fokra pontosan azonos legyen a szuvidolás teljes időtartama alatt. A vákuum alatt történő sütés közben az ételekben megmaradnak a tápanyagok, ásványi sók és vitaminok. Az így készült ételek nem csak egészségesek, de minden képzeletet felülmúlóan finomak is lesznek. Tökéletesen omlós, szaftos étkeket készíthet a sous-vide programmal. Fontos: a készülék nem tartalmazza a vákumozó gépet.


Az új 4,2”-os TFT-kijelzőn keresztül éppen annyira egyszerűen lehet programozni a készülékeket, mint egy okostelefont. A nagy színes képek és a magyar nyelven is elérhető menürendszer miatt pillanatok alatt áttekinthető és magától értetődő a sütők kezelése.

Egy gombnyomással előhívható az e-szakácskönyv, mely tartalmazza a hozzávalók listáját és az elkészítés módját. Aki saját receptjeit akarja elkészíteni, az használhatja a quick start funkciót. Csak ki kell választani a menüből az ételt, a sütő pedig javaslatot tesz a sütőprogramra, a hőmérsékletre és a sütés idejére. Ezeket a sütőket valóban arra tervezték, hogy a fogyasztók a lehető legkevesebb idő és energiaráfordítással a lehető legfinomabb ételeket készíthessék el otthon, saját konyhájukban.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ