termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2014-08-01 02:16

Az immár Magyarországon is gyártott új Electrolux Ergorapido kéziporszívó ezúttal a legrangosabb formatervezői díjat, az iF Design díjat is elnyerte.

Az Electrolux Ergorapido 2in1 szép és funkcionális kialakítása megkönnyíti az otthonainkban a takarítást, hiszen a készülék mindig kéznél van, így azonnal el lehet vele tüntetni a morzsákat, porcicákat vagy cipőről lepergő sarat. Egyaránt használható a padlón vagy az asztalon: ha a morzsaporszívó részt kiemeljük, a készülék akkor is megáll a lábán, és amikor az asztal vagy munkalap már szép tiszta, egyszerűen csak visszapattintjuk a morzsaporszívót a készülékbe és már folytathatjuk is a munkát a padlón.

A nagy keréknek és az újratervezett szívófejnek köszönhetően a készülék páratlanul jól manőverezhető és – bármennyire is hihetetlen sokaknak – élménnyé válik vele a porszívózás!

Friss színei stílusosak, a szálcsiszolt nemesacél borítású modellek igazán elegánsak. A szerelmes piros, szürke vagy ébenfekete porszívók valamelyike biztosan illeszkedik lakásába. A fémes csillogás kedvelői pedig a metálfényű acélszürke és csokoládébarna.

A preciz.hu üzletében számos modell megtekinthető és kipróbálható illetve online megvásárolható.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása