minden kategória
Electrolux Gorenje Bosch AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
2014-08-01 02:16

Az immár Magyarországon is gyártott új Electrolux Ergorapido kéziporszívó ezúttal a legrangosabb formatervezői díjat, az iF Design díjat is elnyerte.

Az Electrolux Ergorapido 2in1 szép és funkcionális kialakítása megkönnyíti az otthonainkban a takarítást, hiszen a készülék mindig kéznél van, így azonnal el lehet vele tüntetni a morzsákat, porcicákat vagy cipőről lepergő sarat. Egyaránt használható a padlón vagy az asztalon: ha a morzsaporszívó részt kiemeljük, a készülék akkor is megáll a lábán, és amikor az asztal vagy munkalap már szép tiszta, egyszerűen csak visszapattintjuk a morzsaporszívót a készülékbe és már folytathatjuk is a munkát a padlón.

A nagy keréknek és az újratervezett szívófejnek köszönhetően a készülék páratlanul jól manőverezhető és – bármennyire is hihetetlen sokaknak – élménnyé válik vele a porszívózás!

Friss színei stílusosak, a szálcsiszolt nemesacél borítású modellek igazán elegánsak. A szerelmes piros, szürke vagy ébenfekete porszívók valamelyike biztosan illeszkedik lakásába. A fémes csillogás kedvelői pedig a metálfényű acélszürke és csokoládébarna.

A preciz.hu üzletében számos modell megtekinthető és kipróbálható illetve online megvásárolható.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ