termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2013-10-14 15:31
Nagy kapacitású (7kg) felültöltős mosógéppel bővül az Electrolux termékválasztéka

Az Electrolux új, 7 kg kapacitású felültöltős mosógépet vezet be a magyar piacra. Változatlan külső méretek mellett, nagyobb mosókapacitást és több, prémium szolgáltatást is kínál a készülék. Modellszáma: EWT31276EWAz Electrolux 7 kg kapacitású felültöltős mosógép modellje annyi ruhát képes egy adagban kimosni, amennyit korábban csak a nagyobb helyigényű, elöltöltős modellek tudtak hatékonyan tisztítani. A mosnivaló tekintetében ez töltetenként + 2 farmert vagy + 2-3 nagy törölközőt, esetleg + 1 garnitúra ágyneműhuzatot jelent ahhoz képest, amennyit egy 6 kilós gépbe lehet belepakolni. Összességében akár 3 adaggal is csökkenhet a heti mosnivaló, ami átlagosan 1,5-4,5 óra extra szabadidőt, kevesebb víz és mosószer-felhasználást eredményez.
Az új 7 kg kapacitású mosógépben – ahogy az Electrolux Inspiration termékcsalád többi felültöltős modelljében is – egy, a piacon egyedülálló, könnyen tisztítható mosószer adagoló van. Egyszerűen szétszedhető, és szükség esetén kiöblíthető, így higiénikus marad – nem telepszik meg benne a penész. Az adagolón van egy csúszókapcsoló is, mellyel beállítható, hogy folyékony, vagy por mosószert használnak a mosáshoz. Ha az előmosáshoz és a főmosáshoz is folyékony mosószert használnak, nem folyik le az előmosásnál az összes mosószer.
A technikai újítások mellett az új, 7 kilós modell rendelkezik azokkal a praktikus és hasznos megoldásokkal is, melyek sok más Electrolux mosógépben is megtalálhatók. A Time Manager funkcióval a ruha szennyezettségének függvényében beállítható, hogy milyen hosszú legyen a program. Az érintőkapcsolós LCD kijelzőn folyamatosan nyomon követhető, mennyi idő van még hátra a programból, de a centrifuga-fordulatszámot, és a hőfokot is kényelmesen be lehet állítani. Az érintőkapcsolós kezelőfelület nem csak kényelmes, de tartós is – a párás környezetben hosszabb ideig működik meghibásodás nélkül. Az A++ energiaosztályú készülék Woolmark Silver minősítésű gyapjúprogrammal is rendelkezik, így a gépben mosható gyapjúholmikat lehet ezen a programon tisztítani.
Az Electrolux EWT31276EW 7kg-kapacitású felültöltős mosógépe  132.900.-Forint fogyasztói áron kapható a preciz.hu webáruházban.
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása