minden kategória
Electrolux Gorenje Bosch AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
2017-01-29 18:28

Az Aeg és Electrolux mosogatógépek családja új AirDry funkciójú modellekkel bővült.

Az AirDry technológiájú Aeg és Electrolux mosogatógépek természetes légáramlatot hívnak segítségül, hogy a szárítás még hatékonyabb legyen. A készülékek ajtaja a szárítás ciklus végén 10 centiméterre kinyílik, és nyitva is marad a program végéig. A pára így könnyedén elillan a mosótérből, és gyorsabban száradnak meg a bepakolt edények. Ráadásul ezzel még energiát is spórolunk!

Ráadásul, bekapcsolhatjuk az XtraDry funkciót is, ami az utolsó öblítés hőmérsékletét 70 fokig emeli, hosszabb ideig szárít, és extra öblítő hozzáadásával minden másnál hatékonyabban dolgozik.

Az Aeg és Electrolux mosogatógépek továbbra is extra nagy belső térrel rendelkeznek. Pakolóterükbe, 9, 13, de akár 15 teríték is elfér. Találunk helyet a serpenyőknek és tálalóedényeknek, a kényes üvegpoharakat biztonságosan rögzíthetjük, a FlexiWash programmal pedig ezeket akár együtt is betehetjük. A folyamatosan változó irányban mozgó szatellitkarral és a több szintről érkező vízpermettel semmi sem marad szárazon, akkor sem, ha zsúfolt a mosótér.

Most akciós áron, raktárról, gyors országos házhozszállítással az összes Aeg és Electrolux mosogatógép a www.preciz.hu-n.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ