minden kategória
Electrolux Gorenje Bosch AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
2013-11-22 15:57

Az új AEG L74270TLE felültöltős mosógépbe annyi szennyest pakolhatunk (7 kg!), amennyi eddig csak egy elöltöltős gépbe fért bele.

Így akár 2-3 adaggal is csökkenhet a heti mosnivalónk, egy 6 kg töltőtömegű modellhez képest. Ez nem csak több szabadidőt jelent nekünk, de a mosógépünk élettartamát is megnöveli. A háztartási mosógépek ugyanis heti 4 mosásra vannak tervezve. Ehhez képest, egy átlagos, 4 fős háztartásban, hetente 6-8 adag szennyest mosnak ki a mosógépek.

Nem csak az időnkkel, az energiával is takarékosan bánik az új AEG modell. A prémium mosógép A++ energia-besorolást kapott, ami azt jelenti, hogy 20 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt, mint az A osztályú készülékek. Az alacsony energiafogyasztáshoz jelentősen hozzájárul az Auto off funkció, mely 5 perccel a program vége után kikapcsolja a mosógépet, mintha kihúztuk volna a konnektorból.

Intelligens érzékelő rendszer (OptiSense) gondoskodik arról, hogy minden adag ruha optimális körülmények között legyen kimosva. Miután elindítottuk a kiválasztott programot, a gép felméri a töltet mennyiségét, és ennek megfelelően állítja be a program hosszát. Meghatározza azt is, hány öblítésre és mennyi vízre lesz szükség. Két pulóvert értelemszerűen nem kell annyi ideig mosni, mint hatot. Ezzel nem csak vizet és energiát takarít meg a rendszer, de gondoskodik arról is, hogy ruháink ne legyenek túlmosva. Így sokáig úgy néznek ki, mintha újak lennének.

Az AEG dizájnerei gondoltak azokra is, akik jobban szeretik a folyékony mosószert, merthogy Európa-szerte egyre többen választják a por mosószer helyett. Az új gépek is az AEG könnyen kiszedhető, és higiénikusan tisztítható mosószer-adagolójával lettek felszerelve, mely folyékony és por mosószer adagolására is képes. A nagy LCD kijelző is kényelmünket, egyéni igényeink kielégítését szolgálja. Folyamatosan nyomon követhetjük, mennyi idő van még hátra a programból, de a centrifuga-fordulatszámot, és a hőfokot is kényelmesen felülírhatjuk, ha módosítani akarjuk a programhoz tartozó gyári beállításokat.

AEG L74270TLE felültöltős mosógép most 149.990Ft helyett 134.900Ft raktárról, ingyenes országos házhozszállítással!

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ