termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2013-11-22 15:57

Az új AEG L74270TLE felültöltős mosógépbe annyi szennyest pakolhatunk (7 kg!), amennyi eddig csak egy elöltöltős gépbe fért bele.

Így akár 2-3 adaggal is csökkenhet a heti mosnivalónk, egy 6 kg töltőtömegű modellhez képest. Ez nem csak több szabadidőt jelent nekünk, de a mosógépünk élettartamát is megnöveli. A háztartási mosógépek ugyanis heti 4 mosásra vannak tervezve. Ehhez képest, egy átlagos, 4 fős háztartásban, hetente 6-8 adag szennyest mosnak ki a mosógépek.

Nem csak az időnkkel, az energiával is takarékosan bánik az új AEG modell. A prémium mosógép A++ energia-besorolást kapott, ami azt jelenti, hogy 20 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt, mint az A osztályú készülékek. Az alacsony energiafogyasztáshoz jelentősen hozzájárul az Auto off funkció, mely 5 perccel a program vége után kikapcsolja a mosógépet, mintha kihúztuk volna a konnektorból.

Intelligens érzékelő rendszer (OptiSense) gondoskodik arról, hogy minden adag ruha optimális körülmények között legyen kimosva. Miután elindítottuk a kiválasztott programot, a gép felméri a töltet mennyiségét, és ennek megfelelően állítja be a program hosszát. Meghatározza azt is, hány öblítésre és mennyi vízre lesz szükség. Két pulóvert értelemszerűen nem kell annyi ideig mosni, mint hatot. Ezzel nem csak vizet és energiát takarít meg a rendszer, de gondoskodik arról is, hogy ruháink ne legyenek túlmosva. Így sokáig úgy néznek ki, mintha újak lennének.

Az AEG dizájnerei gondoltak azokra is, akik jobban szeretik a folyékony mosószert, merthogy Európa-szerte egyre többen választják a por mosószer helyett. Az új gépek is az AEG könnyen kiszedhető, és higiénikusan tisztítható mosószer-adagolójával lettek felszerelve, mely folyékony és por mosószer adagolására is képes. A nagy LCD kijelző is kényelmünket, egyéni igényeink kielégítését szolgálja. Folyamatosan nyomon követhetjük, mennyi idő van még hátra a programból, de a centrifuga-fordulatszámot, és a hőfokot is kényelmesen felülírhatjuk, ha módosítani akarjuk a programhoz tartozó gyári beállításokat.

AEG L74270TLE felültöltős mosógép most 149.990Ft helyett 134.900Ft raktárról, ingyenes országos házhozszállítással!

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása