minden kategória
Electrolux Gorenje Bosch AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
2015-12-08 12:27

Építkezik vagy felújít? Nem tudja, melyik háztartási gép márkát válassza? Ne higgye el, hogy minden márka egyforma! Tervezzen hosszútávra és rendezze be új konyháját Aeg beépíthető háztartási gépekkel!

Bármilyen beépíthető Aeg sütő és főzőlap vásárlása esetén 2016.január 31-ig, a gyártómű plusz 2 év teljeskörű garanciát ad ajándékba.

A német Aeg több mint 100 éve kínál kiváló minőségű, rendkívül hosszú élettartamú háztartási készülékeket. 1994 óta a svéd Electrolux Cégcsoport tagja, az innovatív technológia és az időtálló elegáns dizájn azonban mindmáig elválaszthatatlan az Aeg márkaidentitásától. Az Aeg Neue Kollektion termékcsalád indukciós főzőlapjai és a legtöbb beépíthető sütő a mai napig a német rothenburgi üzemből kerül ki, a hangzatos klisék mint - német precizitás, tökéletes funkcionalitás, esztétikai élmény - mögött valódi tartalom áll. A fokozatos újítások révén valóban olyan funkciók születnek, melyek a háztartási gépek használatát kényelmesebbé teszik.

Az Aeg beépíthető indukciós főzőlapoknál már a 60cm széles méretben is elérhető az azonnal reagáló DirectTouch szabályzás, melynél egyetlen gombnyomással be lehet állítani a megfelelő főzési fokozatot. Akinek van elegendő helye, már a tervezés során érdemes áttekinteni az Aeg extra széles indukciós főzőlapok kínálatát, a 70-80-90cm széles MaxiSense főzőlapoknál teljesen szabadon, különféle főzőzónákat kombinálva lehet nagyokat alkotni.

Az Aeg a gőzsütés technológia terén is a maximumot nyújtja. Más márkától eltérően az Aeg ProCombi gőzsütői nemcsak párolni tudnak, hanem a forró levegő és a gőz kombinálásával ropogós kérgű húsféléket és kenyérféléket is professzionális szinten tudunk elkészíteni.

Az Aeg beépíthető főzőlapoknál és sütőknél kiváló minőségű és korszerű anyagokat használnak, nem kell attól tartani, hogy 4-5 év múlva ki kell cserélni a komplett konyhát. Sőt, az Aeg márka magyarországi vevőszolgálata kiemelkedő munkát végez, hosszú éveken át elérhető az Aeg konyhagépek legapróbb tartozéka is.

Aeg beépíthető sütő és főzőlap + 2 év garancia 2016.01.31-ig.

Aeg beépíthető sütők és főzőlapok raktárról, díjmentes házhozszállítással a www.preciz.hu webáruházban és szaküzletben.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ