termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2014-10-13 12:22

Az AEG 4-féle hőszivattyús technológiával működő szárítógép modellt kínál: T76385AH3, T86590IH3, T9669IH és T97689IH3 megnevezés alatt.

A preciz.hu kínálatában most ráadásul 5 év díjtalan kiterjesztett garanciával vásárolhatók meg a készülékek ingyenes országos házhozszállítással.

Energiatakarékosak, szépek, tartós használatra tervezve. De melyik modell a legjobb az Ön családja számára?

Ami közös:

- hőszivattyús szárítási technológia példátlan energiahatékonyságot biztosít. Alacsonyabb hőmérsékletet és rövidebb programokat alkalmaz akár 50%-kal kevesebb energiát használva, mint az A energiaosztályú termékek.
- szenzoros szárítás: a készülékben található nedvességérzékelő szenzor a töltethez igazítja a szárítási ciklus időtartamát, energiafelhasználását. A kisebb töltetnél sem kell attól tartani, hogy az anyag összemegy vagy túl sokat fogyaszt a szárítógép.
- ProTex XXL méretű textílkímélő dob. A hagyományos dobokhoz képest a ProTex dob a szárítás közben a ruhákat eltávolítja a dob belsejéből, az ultarhatékony légáramnak köszönhetően. A tágas térnek köszönhetően a ruhák kevésbé gyűrődnek.
- Auto Off funkció. A program vége után 5 perccel automatikusan kikapcsol a készülék.
- belső LED világítás.
- levezetőcső a kondenztartályhoz. Ha nem akarja a kondenzvíz tartályt kézzel űríteni a program lejárta után, a levezetőcsövet be lehet kötni a szifonba, csatornába.

Ami eltérhet:

- energiafogyasztás. Az egy normál ciklusra vetített energiafogyasztás 1.5 kWh-tól 2.5 kWh-ig terjedhet.
- ruhatöltet: 8kg illetve 9kg kapacitás. A töltetmennyiségnél a száraz ruha súlyát kell figyelembe venni.
- vezérlés, kijelző. LCD-kijelző mutatja a hátralévő programidőt illetve a hozzáadott opciókat piktogramok segítségével. Prémium modelleknél extra nagyméretű kijelző segíti a programválasztást magyar nyelvű szöveges magyarázattal.
- motor. Hagyományos vagy inverter motor. Az inverter motor és a korszerű elektronika hihetetlen precizitással szabályozza a dob fordulatszámát.
- gyapjúmosás. A Woolmark tanúsítvány garancia arra, hogy a finom anyagból készült textíliákat is biztonságosan lehet szárítani. Blue vagy Apparel tanúsítvánnyal rendelkeznek az AEG szárítógépek.
-programok. A speciális lélegzőanyagból készült sportruházat vagy tollal töltött párnák, takarók szárítására alkamas programok csak bizonyos modellekben találhatók meg.
- kiegészítő opciók. Extra szárazságbeállítás, programrövidítő opció vagy mosási centrifugafordulatszám beállítása nem mindegyik modellben van.


Leg....Leg:

- a legenergiatakarékosabb modell: T97689IH3.
- a legnagyobb űrtartalmú: T96699IH.
- a legkedvezőbb árfekvésű: T76385AH3.
- a legsportosabb családoknak: T97689IH3.
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása