minden kategória
Electrolux Gorenje Bosch AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
2014-10-13 12:22

Az AEG 4-féle hőszivattyús technológiával működő szárítógép modellt kínál: T76385AH3, T86590IH3, T9669IH és T97689IH3 megnevezés alatt.


Energiatakarékosak, szépek, tartós használatra tervezve. De melyik modell a legjobb az Ön családja számára?

Ami közös:

- hőszivattyús szárítási technológia példátlan energiahatékonyságot biztosít. Alacsonyabb hőmérsékletet és rövidebb programokat alkalmaz akár 50%-kal kevesebb energiát használva, mint az A energiaosztályú termékek.
- szenzoros szárítás: a készülékben található nedvességérzékelő szenzor a töltethez igazítja a szárítási ciklus időtartamát, energiafelhasználását. A kisebb töltetnél sem kell attól tartani, hogy az anyag összemegy vagy túl sokat fogyaszt a szárítógép.
- ProTex XXL méretű textílkímélő dob. A hagyományos dobokhoz képest a ProTex dob a szárítás közben a ruhákat eltávolítja a dob belsejéből, az ultarhatékony légáramnak köszönhetően. A tágas térnek köszönhetően a ruhák kevésbé gyűrődnek.
- Auto Off funkció. A program vége után 5 perccel automatikusan kikapcsol a készülék.
- belső LED világítás.
- levezetőcső a kondenztartályhoz. Ha nem akarja a kondenzvíz tartályt kézzel űríteni a program lejárta után, a levezetőcsövet be lehet kötni a szifonba, csatornába.

Ami eltérhet:

- energiafogyasztás. Az egy normál ciklusra vetített energiafogyasztás 1.5 kWh-tól 2.5 kWh-ig terjedhet.
- ruhatöltet: 8kg illetve 9kg kapacitás. A töltetmennyiségnél a száraz ruha súlyát kell figyelembe venni.
- vezérlés, kijelző. LCD-kijelző mutatja a hátralévő programidőt illetve a hozzáadott opciókat piktogramok segítségével. Prémium modelleknél extra nagyméretű kijelző segíti a programválasztást magyar nyelvű szöveges magyarázattal.
- motor. Hagyományos vagy inverter motor. Az inverter motor és a korszerű elektronika hihetetlen precizitással szabályozza a dob fordulatszámát.
- gyapjúmosás. A Woolmark tanúsítvány garancia arra, hogy a finom anyagból készült textíliákat is biztonságosan lehet szárítani. Blue vagy Apparel tanúsítvánnyal rendelkeznek az AEG szárítógépek.
-programok. A speciális lélegzőanyagból készült sportruházat vagy tollal töltött párnák, takarók szárítására alkamas programok csak bizonyos modellekben találhatók meg.
- kiegészítő opciók. Extra szárazságbeállítás, programrövidítő opció vagy mosási centrifugafordulatszám beállítása nem mindegyik modellben van.


Leg....Leg:

- a legenergiatakarékosabb modell: T97689IH3.
- a legnagyobb űrtartalmú: T96699IH.
- a legkedvezőbb árfekvésű: T76385AH3.
- a legsportosabb családoknak: T97689IH3.




0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ