minden kategória
Electrolux Gorenje Bosch AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
2019-05-23 08:37

Megérkeztek az új, intuitív Electrolux beépíthető készülékek

Skandináv design

Az Electrolux fenntartható és innovatív. Kiváló minőségű anyagokkal dolgozik, melynek a legkisebb a környezetterhelése is. A design és az egyszerű használhatóság kiemelkedő szerepet játszik az új termékcsaládnál. 

Intuitív megoldások

Az új termékcsalád készülékeinek kezelése egyszerű, minden funkció logikus. Elfoglalt családanya? A mindennapi logisztika hatalmas terhelést ró a családokra, használja ki a legújabb Electrolux funkciókat. Bízza a húshőmérőre a tökéletes, szaftos végeredményt, míg Ön edzésre viszi a gyerekeket! Bátran használja az automata, kész recepteket; töltsön több időt a családdal.

Okos készülékek

Az új innovatív Electrolux modellek között WiFi összeköttetéssel rendelkező készülékeket is talál. Bármikor ellenőrizheti a sütőben zajló folyamatot.

Fejlett technológiai megoldások

Lépjen magasabb szintre egy gőzsütővel! Az ételek szaftosak lesznek, miközben kívül ropogós kérget kapnak. Az Electrolux SteamBoost gőzsütőkben nemcsak zöldségeket, halat és szárnyasokat párolhat, hanem ropogós kenyérféléket is süthet. Sőt, egybensült húsok elkészítésénél is segítségül hívhatja a gőz erejét; a sült sertés karaj nem szárad ki többé. Jobban kedveli a marhát? Helyezze a húsmaghőmérőt a bélszínbe és válassza az előreprogramozott automata receptet az Electrolux prémium sütőknél. A készülék abban a pillanatban kikapcsol, amint a hús belső maghőmérséklete eléri az ideális hőfokot. Nincs több forgatás, szaft locsolás, utósütés!

Világújdonság az Electrolux SensePro indukciós főzőlap, melynek intuitív érintőpanelén számos húshőmérővel vezérelt recept közül választhatunk. Egy szelet lazac elkészítése nem gond többé, a vezeték nélküli húshőmérő segítségével pontosan közepesen átsült eredményt lehet elérni, de az sem probléma, ha a családban teljesen átsütve szeretik.

A Preciz.hu webáruházban és üzletben raktárról elérhető az új, Electrolux Intuit beépíthető sütő és főzőlap termékcsalád valamint beépíthető mosogatógépek.

Rendeljen online díjmentes házhozszállítással.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ