minden kategória
Electrolux Gorenje Bosch AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
2015-09-04 14:05

Megérkezett az legnépszerűbb Aeg kombinált tűzhelyének várva-várt fehér változata, a 47395GM-WN modell.

Aki szeret főzni, az pontosan tudja, hogy a finom ételek elkészítéséhez nem elég jó minőségű alapanyagokat használni. Megbízható, sok funkcióval felszerelt sütőre vagy tűzhelyre is szükség van. Sőt, az igazán gyakorlott háziasszonyok azt is tudják, hogy egy tűzhely esetében olyan paraméterek is fontosak lehetnek, amelyek az üzletben megtekintve nem látszanak, csak sütés közben derül ki a minőség.

Az Aeg 47395GM-WN kombinált tűzhely azoknak készült, akik sokat sütnek-főznek. Első ránézésre szembetűnik, hogy igényes kivitelről van szó: stabil edénytartó rácsok, egykezes szikragyújtás, tetszetős design, oldalvezető rácsokon kihúzható sütőtepsik, tágas alsó edénytartó rekesz.

Az időzítő óra segítségével könnyen beállítható a sütési időtartam illetve a sütés vége. Ez a funkció igen jól jöhet, amikor hosszabb ideig tart a sütés, hiszen nem kell folyamatosan a készülék mellett ülni.

Sütési üzemmódok sokasságát kínálja az Aeg 47395GM-WN modell, érdemes a hagyományos alsó-felső sütés mellett a többi funkciót is használni. Grill csirke sütésekor nincs már szükség forgónyárs használatára, az infrasütésre kapcsolva a felső grill betéttel egyidejűleg a ventilátor is bekapcsol. Ami viszont nem látszik, de fontos lehet, a hőlégkeverés rendszere. Míg a egyszerűbb modellek sütőterében csupán egy ventilátor keringteti a levegőt hőlégkeverés üzemmódban, addig az Aeg 47395GM-WN tűzhelyben a hátsó ventilátornál egy körfűtőszál is rásegít az egyenletes hőmérséklet eloszlásra. Természetesen a pizza szerelmesei sem maradnak funkció nélkül, a pizza funkciónál az alsó betét biztosítja, hogy ropógósra süljön a tészta, miközben a ventilátor gyengéden átmelegíti a feltétet.

Az Aeg 47395GM-WN kombinált fehér tűzhely raktárról megvásárolható, díjmentes országos házhoz szállítással a www.preciz.hu webáruházban. 108.900Ft helyett 104.900Ft bruttó fogyasztó áron.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ