minden kategória
Electrolux Gorenje Bosch AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
2013-03-13 13:12
Infinite Wok szett tartalmaz egy ívelt aljú professzionális Wok serpenyőt + egy edénytartót, hogy a sima felületű főzőlapokon is használni tudja. Elegáns, szemet gyönyörködtető design, és modern konyhatechnológia.

Mire jó az indukciós Wok serpenyő?
- intenzív, magas hőmérsékletet igénylő ételek elkészítéséhez
- kiváló hőelosztás
- gyors, energiatakarékos
- biztoságos használat

Mit lehet Wok serpenyőben készíteni?
A wok egy kantoni kifejezés, jelentése edény. Ez nagyjából behatárolja, mennyire központi szerepet játszik ez az eszköz a kínai konyhában. Kíválóan alkalmas a "dobva-rázva" típusú ételek elkészítéséhez.

Tipp: a magyar háziasszonyok is sokrétűen használhatják a wok serpenyőt, hiszen nemcsak az ázsiai konyha kedvelői élvezhetik ennek a konyhatechnikának az előnyeit. Készíthetünk benne ragu féléket, pörköltet is. Kíválóan alkalmas bő olajban sütött húsok, halak, zöldségek elkészítéséhez. A keleti kultúrában gyakran a leveseket is wok serpenyőben készítik.
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ