minden kategória
Electrolux Gorenje Bosch AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
2016-02-10 16:32

80cm széles Aeg és Electrolux indukciós főzőlapok nemcsak profiknak!

Akik a legmodernebb indukciós technológiát választják főzőlap vásárláskor, arra is gondoljanak, vajon érdemes-e a legkisebbet választani? Természetesen figyelembe kell venni a rendelkezésre álló hely méretét, viszont sok minden változhat pár év leforgása alatt: bővülhet a család, változhat a baráti kör, sőt még egy speciális diéta is rákényszeríthet arra, hogy több időnket töltsük a konyhában.

A szabvány 60cm széles kivitel mellett széles választékot találunk az Aeg és Electrolux 80cm széles indukciós főzőlap kínálatában. Finoman elegánsak, igényesek és természetesen alkalmazkodnak egyedi igényeinkhez, főzési szokásainkhoz.

Az Aeg három új 80cm széles indukciós modellel jelent meg a magyar piacon. A MaxiSense indukciós főzőlapokon nincsenek előre kijelölt főzőzónák. Nagyobb méretű és különféle formájú edényt használhatunk, az Aeg HKM85510XB modellen akár 5 edény számára is bőséges hely jut. A főzőzónák ráadásul egy számozott skálán precízen szabályozhatók, a megszokott 9 teljesítmény helyett 14 fokozatba kapcsolhatók.

Azok számára, akiknél nem ritka a 12-15 literes fazék vagy lábas sem, az Aeg HKM85411FB indukciós főzőlap extra 240mm méretű főzőzónát is kínál, sőt automata ProFry szenzor segíti az ideális hőmérséklet elérését, olaj hevítésekor például jelzi mikor kell a húst behelyezni.

Extra nagy teljesítményű főzőzónákban a HK856600FB modell sem szűkölködik. A forradalmian új FlexiBridge funkciónak köszönhetően a baloldali főzőzónákat különféle módon variálhatjuk: a részterületek két különböző méretű főzőzónává vagy egyetlen, nagyméretű főzőfelületté kapcsolhatók össze. Egy biztos, nem kell többé az edények átmérőjét nézegetni, vajon nem ér-e túl a főzőzónán.

Évek óta népszerű az Aeg úgynevezett MaxiSight TFT-kijelzős HK894400FG indukciós főzőlapja, amelyen interaktív, színes kijelző mutatja, hogy melyik főzőzónán mi történik. A piktogramok megmutatják, hogy az egyes főzőzónák mikor lettek aktiválva, melyik hőmérséklet-fokozaton üzemelnek az adott pillanatban, és hogy mennyi idő van még hátra a beprogramozott főzési időből.

Az Electrolux márka szerelmesei sem maradnak indukciós főzőlap nélkül. Az Electrolux Inspiration termékcsalád szintén számos technikai innovációval kápráztat el. Az EHD8740FOK 80cm széles indukciós főzőlapra már ránézni is élmény, Pure designnak köszönhetően letisztult, elegáns felületet kapunk, kikapcsolt állapotban egy stílusos fekete üveglap jelenik meg a munkapultban.

Az 5-zónás Electrolux EHR8540FHK a nagycsaládosoknak kitűnő választás, míg az EHO8840FOG színes TFT-kijelzőjével könnyíti meg a főzőzónák vezérlését. Az Aeg főzőlapoknál népszerű automata ProFry szenzor az Electrolux EHR8540FOG modellben is megtalálható, a főzőlap sütés közben automatikusan fenntartja a kiválasztott hőmérsékletet.

Aeg és Electrolux 80cm széles indukciós főzőlapok most igazán kedvező áron, valamennyi modell raktárról, ingyenes országos házhozszállítással a www.preciz.hu webáruházban!

Nézzen be üzletünkbe, ahol kipróbálhatja a legújabb Aeg és Electrolux indukciós főzőlapokat!

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ