termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2016-06-15 22:24

A világ legcsendesebb porszívói megérkeztek a Preciz.hu webáruház és szaküzlet kínálatába is.

Az Electrolux UltraSilencer™ Zen termékcsalád 58 dB(A) zajszintjével a világ legcsendesebb porszívója. Amellett, hogy alig hangosabb az éjszaka halk neszeinél, a hangkaraktere is nagyon kellemes. Kifejezetten megnyugtató, pihentető a hangja. Ezért akkor is porszívózhat vele, amikor a többiek éppen tévét néznek, vagy még alszanak.

Természetesen nemcsak halkan dolgoznak, hanem kiemelkedő szívóteljesítményüknek köszönhetően alaposan összeszedik a piszkot szőnyegről, járólapról vagy parkettáról. A Silent ZEN™szívófej masszív kialakítású, a nehezen elérhető helyekről is eltünteti  szennyeződést.

Az UltraSilencer™ Zen modelleknek extra hosszú kábelje van, az átlag 6-méteres hosszal szemben akár 13 méteres hatótávolságon belül is kényelmesen porszívózhatjuk az egész lakást.

Az allergiásoknak és kisgyermekes családoknak sem kell aggódniuk, az UltraSilencer™ Zen porszívók mosható Allergy Plus szűrője megszűri még a nagyon finom részecskéket is (a 0,06 mikronnál kisebb részecskék 95%-át) pl. polleneket, gomba spórákat, apró állatkák ürülékét, és allergiát okozó anyagokat. Takarítás közben a beszívott por nem kerül vissza a légtérbe.

A Preciz.hu webáruház és szaküzlet kínálatában három modell tekinthető meg: az UltraSilencer™ Zen Animal házikedvenc-rajongóknak, az UltraSilencer™ Zen Green környezettudatos vásárlóknak és a sokoldalú UltraSilencer™ Zen All Floor.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása