termékkategóriák
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
2016-06-15 22:24

A világ legcsendesebb porszívói megérkeztek a Preciz.hu webáruház és szaküzlet kínálatába is.

Az Electrolux UltraSilencer™ Zen termékcsalád 58 dB(A) zajszintjével a világ legcsendesebb porszívója. Amellett, hogy alig hangosabb az éjszaka halk neszeinél, a hangkaraktere is nagyon kellemes. Kifejezetten megnyugtató, pihentető a hangja. Ezért akkor is porszívózhat vele, amikor a többiek éppen tévét néznek, vagy még alszanak.

Természetesen nemcsak halkan dolgoznak, hanem kiemelkedő szívóteljesítményüknek köszönhetően alaposan összeszedik a piszkot szőnyegről, járólapról vagy parkettáról. A Silent ZEN™szívófej masszív kialakítású, a nehezen elérhető helyekről is eltünteti  szennyeződést.

Az UltraSilencer™ Zen modelleknek extra hosszú kábelje van, az átlag 6-méteres hosszal szemben akár 13 méteres hatótávolságon belül is kényelmesen porszívózhatjuk az egész lakást.

Az allergiásoknak és kisgyermekes családoknak sem kell aggódniuk, az UltraSilencer™ Zen porszívók mosható Allergy Plus szűrője megszűri még a nagyon finom részecskéket is (a 0,06 mikronnál kisebb részecskék 95%-át) pl. polleneket, gomba spórákat, apró állatkák ürülékét, és allergiát okozó anyagokat. Takarítás közben a beszívott por nem kerül vissza a légtérbe.

A Preciz.hu webáruház és szaküzlet kínálatában három modell tekinthető meg: az UltraSilencer™ Zen Animal házikedvenc-rajongóknak, az UltraSilencer™ Zen Green környezettudatos vásárlóknak és a sokoldalú UltraSilencer™ Zen All Floor.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása