minden kategória
Electrolux Gorenje Bosch AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
2014-01-16 15:25

Legyen Önnek is segédje a konyhában! Végre Magyarországra is megérkezett az Electrolux Assistent termékcsalád prémium kivitelű konyhai robotgépe, az EKM4000.

Megbízható, hosszú élettartamú robotgépről van szó, amellyel élmény a habverés, dagasztás. 10 teljesítményfokozat közül lehet választani, a tojásfehérjehab, tejszínhab pillanatok alatt elkészül; állaga lenyűgöző. Kenyér vagy pizzasütésnél sem kell kézzel gyúrni a tésztát; egyszerű mozdulattal felpattintjuk az egykarú dagasztó adaptert és már kezdődhet is a gyúrás. A készüléktest teljes egészében fémöntvény, így nem kell attól tartani, hogy dagasztás közben lesétál a konyhapultról. Az Electrolux EKM4000 konyhai robotgép alaptartozéka szintén egy speciális krémkeverő lapát; amelyet vajas krémek elkészítéséhez ajánlunk.

Az EKM4000 konyhai robotgép nemcsak hasznos, de exkluzív megjelenésű is. Ragyogó piros színe és rozsdamentes acél keverőtálja vonzza a tekintetet, nem érdemes konyhaszekrény mögé rejteni. Figyelem: súlyos darabról van szó, a legstabilabb és egyben legkényelmesebb megoldás, ha a konyhapulton helyezi el.

Az Electrolux Assistent EKM4000 konyhai robotgép akciós bruttó 89.900Ft.- fogyasztói áron vásárolható meg a preciz.hu webáruházban illetve a Preciz Háztartásigép Szaküzletben.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ