termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2014-01-16 15:25

Legyen Önnek is segédje a konyhában! Végre Magyarországra is megérkezett az Electrolux Assistent termékcsalád prémium kivitelű konyhai robotgépe, az EKM4000.

Megbízható, hosszú élettartamú robotgépről van szó, amellyel élmény a habverés, dagasztás. 10 teljesítményfokozat közül lehet választani, a tojásfehérjehab, tejszínhab pillanatok alatt elkészül; állaga lenyűgöző. Kenyér vagy pizzasütésnél sem kell kézzel gyúrni a tésztát; egyszerű mozdulattal felpattintjuk az egykarú dagasztó adaptert és már kezdődhet is a gyúrás. A készüléktest teljes egészében fémöntvény, így nem kell attól tartani, hogy dagasztás közben lesétál a konyhapultról. Az Electrolux EKM4000 konyhai robotgép alaptartozéka szintén egy speciális krémkeverő lapát; amelyet vajas krémek elkészítéséhez ajánlunk.

Az EKM4000 konyhai robotgép nemcsak hasznos, de exkluzív megjelenésű is. Ragyogó piros színe és rozsdamentes acél keverőtálja vonzza a tekintetet, nem érdemes konyhaszekrény mögé rejteni. Figyelem: súlyos darabról van szó, a legstabilabb és egyben legkényelmesebb megoldás, ha a konyhapulton helyezi el.

Az Electrolux Assistent EKM4000 konyhai robotgép akciós bruttó 89.900Ft.- fogyasztói áron vásárolható meg a preciz.hu webáruházban illetve a Preciz Háztartásigép Szaküzletben.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása