minden kategória
Electrolux Gorenje Bosch AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
2013-08-14 14:36

Az Electrolux EUF2040AOW 5-fiókos fagyasztószekrénnyel duplán takarékoskodhat, idővel és pénzzel egyaránt! FrostFree rendszere mentesíti Önt a leolvasztás fáradságától, míg energiatakarékos technológiája A+ energiahatékonysági besorolást érdemelt ki. Ez pedig garancia a gazdaságos és takarékos működésre.

Nem kell többé aggódnia a fagyasztó hőmérsékletének esetleges emelkedése miatt, hiszen a TempAlert egy figyelmeztető lámpa segítségével azonnal riasztja Önt, amint ez bekövetkezik. Így Ön nyugodt lehet, mert azonnal értesülhet arról, ha élelmiszerei veszélyben vannak.

Annak érdekében, hogy a friss élelmiszerek megőrizzék a vitaminokat, friss állagukat és ízüket, a lehető leggyorsabban kell őket lefagyasztani. Ez a fagyasztó a gyorsfagyasztás funkcióval lecsökkenti a hőmérsékletet a megfelelő szintre a gyorsfagyasztáshoz, majd visszaáll a sztenderd hőmérsékletre.

A SpacePlus® fagyasztófiók praktikus belső elrendezésének köszönhetően egyetlen pillantással áttekintheti tartalmát. Bőséges helyet kínál a nagyméretű, terjedelmes élelmiszerek számára is. A fiók tartalma könnyen hozzáférhető és rendszerezhető, ami az egyszerű nyitásnak, a fogantyúknak és az átlátszó előlapnak köszönhető.

Electrolux EUF040AOW NoFrost fagyasztószekrény most 102.900Ft akciós áron vásárolható meg a preciz.hu webáruházban raktárról, ingyenes országos házhozszállítással.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ