termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2013-08-14 14:36

Az Electrolux EUF2040AOW 5-fiókos fagyasztószekrénnyel duplán takarékoskodhat, idővel és pénzzel egyaránt! FrostFree rendszere mentesíti Önt a leolvasztás fáradságától, míg energiatakarékos technológiája A+ energiahatékonysági besorolást érdemelt ki. Ez pedig garancia a gazdaságos és takarékos működésre.

Nem kell többé aggódnia a fagyasztó hőmérsékletének esetleges emelkedése miatt, hiszen a TempAlert egy figyelmeztető lámpa segítségével azonnal riasztja Önt, amint ez bekövetkezik. Így Ön nyugodt lehet, mert azonnal értesülhet arról, ha élelmiszerei veszélyben vannak.

Annak érdekében, hogy a friss élelmiszerek megőrizzék a vitaminokat, friss állagukat és ízüket, a lehető leggyorsabban kell őket lefagyasztani. Ez a fagyasztó a gyorsfagyasztás funkcióval lecsökkenti a hőmérsékletet a megfelelő szintre a gyorsfagyasztáshoz, majd visszaáll a sztenderd hőmérsékletre.

A SpacePlus® fagyasztófiók praktikus belső elrendezésének köszönhetően egyetlen pillantással áttekintheti tartalmát. Bőséges helyet kínál a nagyméretű, terjedelmes élelmiszerek számára is. A fiók tartalma könnyen hozzáférhető és rendszerezhető, ami az egyszerű nyitásnak, a fogantyúknak és az átlátszó előlapnak köszönhető.

Electrolux EUF040AOW NoFrost fagyasztószekrény most 102.900Ft akciós áron vásárolható meg a preciz.hu webáruházban raktárról, ingyenes országos házhozszállítással.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása