termékkategóriák
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
2014-05-16 15:17

"Ha többre vágyik, mint amire képes "

Electrolux beépíthető elektromos sütő EOY5851AAX Inspiro most verhetetlen áron 179.900Ft-ért a preciz.hu webáruházból.

A prémium kategóriás automata Inspiro sütőbe közel száz különféle étel elkészítéséhez vannak beprogramozva a sütés paraméterei. Nincs többé szükség a család tapasztalt háziasszonyait hívosgatni egy-két tippért, hiszen a  készülék leméri az étel súlyát (beüzemeléskor kalibrálni kell), kiszámítja a sütési idő hosszát, a hőmérsékletet és sütési üzemmódot.

Az automata sütés természetesen csak egy választási lehetőség; akik már haladó szinten űzik a főzőmesterséget, azok számos professzionális megoldás közül választhatnak: egyben sütött húsok készítése húsmaghőmérő használatával, szárnyasok elkészítése súlyprogram szerint, elkészült ételek melegentartása.

Az Electrolux Inspiro sütőt tudása és felszereltsége ellenére könnyű használni, hiszen magyar nyelvű szöveges kijelző könnyíti a vezérlést. Akik pedig utálják a sikálást, fellélegezhetnek, a pirolitikus öntisztító program lefuttásával nyoma sincs a kifröccsent zsírnak. Sőt a katalizátoros szagszűrő az ételkészítés során is gondoskodik arról, hogy a kellemetlen ételszag ne járja át az egész lakást.

Vásárljon most Electrolux Inspiro EOY5851AAX beépíthető sütőt raktárról, ingyenes országos házhozszállítással a preciz.hu webáruházban vagy látogasson el debreceni üzletünkbe, ahol a készülék működését is megtekintheti.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása