termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2014-05-16 15:17

"Ha többre vágyik, mint amire képes "

Electrolux beépíthető elektromos sütő EOY5851AAX Inspiro most verhetetlen áron 179.900Ft-ért a preciz.hu webáruházból.

A prémium kategóriás automata Inspiro sütőbe közel száz különféle étel elkészítéséhez vannak beprogramozva a sütés paraméterei. Nincs többé szükség a család tapasztalt háziasszonyait hívosgatni egy-két tippért, hiszen a  készülék leméri az étel súlyát (beüzemeléskor kalibrálni kell), kiszámítja a sütési idő hosszát, a hőmérsékletet és sütési üzemmódot.

Az automata sütés természetesen csak egy választási lehetőség; akik már haladó szinten űzik a főzőmesterséget, azok számos professzionális megoldás közül választhatnak: egyben sütött húsok készítése húsmaghőmérő használatával, szárnyasok elkészítése súlyprogram szerint, elkészült ételek melegentartása.

Az Electrolux Inspiro sütőt tudása és felszereltsége ellenére könnyű használni, hiszen magyar nyelvű szöveges kijelző könnyíti a vezérlést. Akik pedig utálják a sikálást, fellélegezhetnek, a pirolitikus öntisztító program lefuttásával nyoma sincs a kifröccsent zsírnak. Sőt a katalizátoros szagszűrő az ételkészítés során is gondoskodik arról, hogy a kellemetlen ételszag ne járja át az egész lakást.

Vásárljon most Electrolux Inspiro EOY5851AAX beépíthető sütőt raktárról, ingyenes országos házhozszállítással a preciz.hu webáruházban vagy látogasson el debreceni üzletünkbe, ahol a készülék működését is megtekintheti.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása