termékkategóriák
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
2015-01-07 14:05

"- Valamilyen kombinált tűzhelyet keresek! - Elképzelés van, funkció, ár-érték arányban? - Igen. Nagyon jót, olcsón szeretnék! "

Üzletünkben gyakran hangzik el a fenti párbeszéd részlete félig viccelődve; pedig van ebbben némi igazság, mindig van olyan ajánlatunk, amikor jól felszerelt, kiváló minőségű modellt tudunk ajánlani kedvező áron.

Az Electrolux EKK54550OX inox kombinált tűzhely digitális órával szintén különleges ajánlatnak számít. A hagyományos alsó-felső sütésen kívül számos sütési üzemmód közül választhatunk. Amennyiben két tepsiben szeretnénk egyszerre sütni a hőlégkeverést ajánlott használni, ekkor egy ventilátor segíti az egyenletes levegőáramlást. Bizonyos sütemények pl.: leveles tészták, hájas pedig az erősebb hőlégbefúvást kedvelik, ilyenkor nemcsak a ventilátor működik, hanem egy körfűtőszál is rásegít. A pizza kedvelői sem maradnak opció nélkül, külön program van a kelt tésztákhoz alsó sütéssel, hőlégkeveréssel és egy kisfelületű pirítással. Természetesen húsféléket is kiválóan el lehet készíteni (ehhez egy mélyebb zománcozott tepsit is adnak), opcióként be lehet állítani, mikor kapcsoljon ki a sütő.

Az Electrolux EKK54550OX kombinált tűzhely inox kivitelű, azaz a főzőfelület, a kezelőpanel és az ajtófront rozsdamentes acélból készül. Makacs szennyeződésekre használhatjuk az univerzális mosogatószereket, súrolótejeket; hetente egyszer pedig érdemes a gyári Electrolux inox tisztítóval áttörölni, amely kiválóan ápolja a felületet, maszatmentesen szárad. Az ajtóüveg tisztása sem bonyolult,  az ajtót egy retesz megnyomásával könnyen szét lehet pattintani.

Az Electrolux EKK54550OX kombinált tűzhely akciós ára 99.900Ft a www.preciz.hu kínálatában.


0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása