minden kategória
Electrolux Gorenje Bosch AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
2013-10-30 12:37

"Ha többre vágyik, mint amire képes ..." Electrolux-os szlogen maximálisan igaz az Inspiration termékcsalád legnépszerűbb beépíthető sütőjére is, amely modell megnevezése EOC5751AAX.

Miért ilyen népszerű az Electrolux EOC5751AAX beépíthető sütő?

Mert nagyszerű sülteket lehet benne készíteni. 1kg-nál nagyobb csont nélküli sertés, marha, borjú, szárnyas húsféléknél az automata húshőmérő program a belső maghőmérséklet szerint készíti el a sültet. Használata kényelmes, nem kell ellenőrizni, megfordítani, locsolgatni; a program lejártakor a készülék automatikusan kikapcsol. Az eredmény tökéletes: a hús nem szárad ki, ízletesebb marad, állaga lédús, könnyen szeletelhető. Csontos szárnyasok sütéséhez pedig a súlyprogram használata ajánlott, miután beállította a nyers hús tömegét a program automatikusan indul.

Mert nem kell takarítani. A pirolitikus öntisztító program igény szerint bármikor elindítható. A zsíros szennyeződések, makacs olajfoltok, morzsák, húscafatok stb. hamuszerűvé égnek a sütőtér teljes belső felületén. A sütőtér kihűlése után puha kendővel gyorsan, minden további súrolás nélkül kitörölhető.

Mert a kellemetlen szagok nem szűrődnek ki. A sütés sokszor nemcsak békebeli illatot áraszt a lakásban, a katalizátoros szagszűrő a sütőprogram során megszűri a kellemetlen szagokat.

Mert szép. Megjelenése egyszerű, de nagyszerű. Elegáns, fekete színű üveg kezelőpanellel rendelkezik az Electrolux EOC5751AAX modell, érintőképernyőn keresztül lehet a menürendszerben kiválasztani a megfelelő sütőprogramot illetve a speciális opciókat hozzárendelni.

Mert nagy. Az EOC5751AAX beépíthető sütő belső tere a hagyományos 58 literről 74 literre emelkedett, szélesebb tepsiket kapott az előd modellhez képest.

Mert keveset fogyaszt. 4 rétegű ajtóüvegezésének és a hővisszaverő bevonatnak köszönhetően 30%-kal kevesebbet fogyaszt, mint A energiaosztályú társai.

Mert megfizethető. Az Electrolux EOC5751AX beépíthető elektromos sütő 148.999Ft bruttó fogasztói áron vásárolható meg a preciz.hu webáruházban ingyenes országos házhozszállítással.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ