termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2013-10-30 12:37

"Ha többre vágyik, mint amire képes ..." Electrolux-os szlogen maximálisan igaz az Inspiration termékcsalád legnépszerűbb beépíthető sütőjére is, amely modell megnevezése EOC5751AAX.

Miért ilyen népszerű az Electrolux EOC5751AAX beépíthető sütő?

Mert nagyszerű sülteket lehet benne készíteni. 1kg-nál nagyobb csont nélküli sertés, marha, borjú, szárnyas húsféléknél az automata húshőmérő program a belső maghőmérséklet szerint készíti el a sültet. Használata kényelmes, nem kell ellenőrizni, megfordítani, locsolgatni; a program lejártakor a készülék automatikusan kikapcsol. Az eredmény tökéletes: a hús nem szárad ki, ízletesebb marad, állaga lédús, könnyen szeletelhető. Csontos szárnyasok sütéséhez pedig a súlyprogram használata ajánlott, miután beállította a nyers hús tömegét a program automatikusan indul.

Mert nem kell takarítani. A pirolitikus öntisztító program igény szerint bármikor elindítható. A zsíros szennyeződések, makacs olajfoltok, morzsák, húscafatok stb. hamuszerűvé égnek a sütőtér teljes belső felületén. A sütőtér kihűlése után puha kendővel gyorsan, minden további súrolás nélkül kitörölhető.

Mert a kellemetlen szagok nem szűrődnek ki. A sütés sokszor nemcsak békebeli illatot áraszt a lakásban, a katalizátoros szagszűrő a sütőprogram során megszűri a kellemetlen szagokat.

Mert szép. Megjelenése egyszerű, de nagyszerű. Elegáns, fekete színű üveg kezelőpanellel rendelkezik az Electrolux EOC5751AAX modell, érintőképernyőn keresztül lehet a menürendszerben kiválasztani a megfelelő sütőprogramot illetve a speciális opciókat hozzárendelni.

Mert nagy. Az EOC5751AAX beépíthető sütő belső tere a hagyományos 58 literről 74 literre emelkedett, szélesebb tepsiket kapott az előd modellhez képest.

Mert keveset fogyaszt. 4 rétegű ajtóüvegezésének és a hővisszaverő bevonatnak köszönhetően 30%-kal kevesebbet fogyaszt, mint A energiaosztályú társai.

Mert megfizethető. Az Electrolux EOC5751AX beépíthető elektromos sütő 148.999Ft bruttó fogasztói áron vásárolható meg a preciz.hu webáruházban ingyenes országos házhozszállítással.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása