termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2015-01-27 20:51

Top modell a mosógépek között

Az elöltöltős mosógépek választékában egyre gyakrabban jelennek meg a keskeny mélységű modellek. Ezek a helytakarékos 45cm mély készülékek azonban kevesebb ruheneműt is képesek befogadni, mint hagyományos társai. De mit tegyünk akkor, ha nagy a család és nem elegendő az 5-6kg töltetkapacitás?

Az Electrolux EWF1276GDW 7kg-os elöltöltős mosógépe 52cm mélységgel rendelkezik, az alacsony fogyasztásra pedig az A+++ energiaosztály besorolás a bizonyíték. Ráadásul a különleges kialakítású, textilkímélő dobja kiemelkedően óvja és védi a ruhaneműt.

A belső kialakítás mellett többféle gőzprogram közül választhatunk, amely célja elsősorban a ruha szagtalanítása, regenerálása illetve gyűrődésmentesítése.

Az Electrolux mosógépeiben régóta alkamazott inverter technológia szintén a kíméletes gondoskodást garantálja. Nagyteljesítményű motorjának köszönhetően akár egész nap járathatjuk a mosógépet, nem melegszik, nem kell pihentetni. Mivel ezek a hosszúélettartamú motorok szénkefe mentesek, szinte zajtalan a készülék működése; még a centrifugázási szakaszban sem hallható a szénkefe "vinnyogó" hangja. Az már csak hab a tortán, hogy az Electrolux 10 év garanciát vállal az EWF1276GDW mosógép motorjára.

A A+++ energiaosztályú Electrolux mosógép rugalmasan igazodik mosási szokásainkhoz, automata töltetfelismerő rendszere a töltetmennyiséghez igazítja a mosási program hosszát, víz- és energiafogyasztást. A Time Manager funkció használatával tovább rövidíthetjük a pamut, műszálas és kímélő programok tervezett időtartamát.

Az Electrolux azokra a háziasszonyokra is gondolt, akik folyékony mosószert is használnak a por állagú mellett vagy helyett. A mosószeradagolóba közvetlenül beletölthető a gél mosószer; csupán egy kis kart kell átváltani.

A preciz.hu webáruházban és üzletében az EWF1276GDW elöltöltős mosógép csak 124.900Ft ingyenes országos házhozszállítással.
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása