termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2015-05-27 11:20

Az Electrolux Inspiration termékcsalád egyes indukciós főzőlapjain, a Bridge (híd) funkcióval, lehetőségünk van arra is, hogy egy gombnyomásra összekapcsoljunk két, egymás fölött elhelyezkedő főzőzónát. Ezzel egy nagy, 45 cm hosszú főzőfelületet hozhatunk létre. A főzőlap így jobban alkalmazkodik az edények méretéhez, hőmérséklete pedig továbbra is egy vezérlővel szabályozható.

Az Electrolux legújabb indukciós főzőlapja, az EHI6540FHK szintén rendelkezik a Bridge funkcióval; baloldali zónáira tökéletesen illik az Electrolux Infi-Grill lap, amely m
éreténél fogva két főzőzónát fed le, így elég összekapcsolni a két főzőzónát és máris sütögethetünk. A grill lapon piríthat, süthet, párolhat, vagy egyszerűen melegen tarthatja a húsokat, zöldségeket tálalásig. Ha már nem kell, akkor áttörölheti egy mosószeres szivaccsal. A tapadásmentes felületre ugyanis nem ég rá az étel.

Electrolux EHI6540FHK indukciós főzőlap most bevezető promóciós áron 94.900Ft országos díjmentes házhozszállítással a www.preciz.hu webáruházunkban vagy személyesen megtekinthető és átvehető üzletünkben.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása