termékkategóriák
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
2015-05-27 11:20

Az Electrolux Inspiration termékcsalád egyes indukciós főzőlapjain, a Bridge (híd) funkcióval, lehetőségünk van arra is, hogy egy gombnyomásra összekapcsoljunk két, egymás fölött elhelyezkedő főzőzónát. Ezzel egy nagy, 45 cm hosszú főzőfelületet hozhatunk létre. A főzőlap így jobban alkalmazkodik az edények méretéhez, hőmérséklete pedig továbbra is egy vezérlővel szabályozható.

Az Electrolux legújabb indukciós főzőlapja, az EHI6540FHK szintén rendelkezik a Bridge funkcióval; baloldali zónáira tökéletesen illik az Electrolux Infi-Grill lap, amely m
éreténél fogva két főzőzónát fed le, így elég összekapcsolni a két főzőzónát és máris sütögethetünk. A grill lapon piríthat, süthet, párolhat, vagy egyszerűen melegen tarthatja a húsokat, zöldségeket tálalásig. Ha már nem kell, akkor áttörölheti egy mosószeres szivaccsal. A tapadásmentes felületre ugyanis nem ég rá az étel.

Electrolux EHI6540FHK indukciós főzőlap most bevezető promóciós áron 94.900Ft országos díjmentes házhozszállítással a www.preciz.hu webáruházunkban vagy személyesen megtekinthető és átvehető üzletünkben.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása