termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2014-06-20 15:59

Prémium minőségű Blanco mosogatótálcákkal és csaptelepekkel bővült választékunk.

A Blanco 1925 óta gyárt kiváló minőségű termékeket háztartási célokra. Mosogató medencéi rozsdamentes acélból, Silgranit és kerámia anyagból készülnek. A SILGRANIT 80%-ban természetes gránitőrleményt tartalmaz. Ez az őrlemény akril és színezékek hozzáadásával éri el felülmúlhatatlan tulajdonságait:könnyen tisztítható, karcálló, 280 °C-ig hőálló, saválló, törésálló.

A BLANCO minden alsószekrény méretre kínál megoldást. A 60 cm-es alsószekrény méret például ideális az egy tál és gyümölcsmosós mosogatók számára. De a többi mérethez és beépítési szituációhoz is számtalan modell megtalálható a BLANCO kínálatában. Legyen szó szűkös, vagy térséges helyről, vagy akár ablak elé történő beépítésről.

A Blanco mosogatótálcák kiválóan társíthatóak színben, stílusban, anyagában azonos Blanco csaptelepekkel; továbbá hulladékgyűjtő rendszerekkel, konyhamalaccal és egyéb kiegészítőkkel.

Bármilyen Blanco mosogatótálca és csaptelep együttes vásárlásakor most 3% szett kedvezmény a preciz.hu webáruházban díjmentes országos házhozszállítással.


0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása