termékkategóriák
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
2014-06-20 15:59

Prémium minőségű Blanco mosogatótálcákkal és csaptelepekkel bővült választékunk.

A Blanco 1925 óta gyárt kiváló minőségű termékeket háztartási célokra. Mosogató medencéi rozsdamentes acélból, Silgranit és kerámia anyagból készülnek. A SILGRANIT 80%-ban természetes gránitőrleményt tartalmaz. Ez az őrlemény akril és színezékek hozzáadásával éri el felülmúlhatatlan tulajdonságait:könnyen tisztítható, karcálló, 280 °C-ig hőálló, saválló, törésálló.

A BLANCO minden alsószekrény méretre kínál megoldást. A 60 cm-es alsószekrény méret például ideális az egy tál és gyümölcsmosós mosogatók számára. De a többi mérethez és beépítési szituációhoz is számtalan modell megtalálható a BLANCO kínálatában. Legyen szó szűkös, vagy térséges helyről, vagy akár ablak elé történő beépítésről.

A Blanco mosogatótálcák kiválóan társíthatóak színben, stílusban, anyagában azonos Blanco csaptelepekkel; továbbá hulladékgyűjtő rendszerekkel, konyhamalaccal és egyéb kiegészítőkkel.

Bármilyen Blanco mosogatótálca és csaptelep együttes vásárlásakor most 3% szett kedvezmény a preciz.hu webáruházban díjmentes országos házhozszállítással.


0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása