minden kategória
Gorenje Bosch Electrolux AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
2013-07-15 17:56

Bankkártyával is fizethet!

A preciz.hu webáruházban Magyarország legnagyobb bankjának internetes fizetési felületén az OTP Bank Nyrt. segítségével fizethet bankkártyájával. A preciz.hu-n a termék kiválasztása és a szükséges adatok megadása után Ön át lesz irányítva az OTP titkosított oldalára, ahol meg tudja adni bankkártyájának adatait. Mivel az Ön bankkártya adatai nem kerülnek be a preciz.hu rendszerébe, az OTP pedig nem rendelkezik az Ön személyes adataival, így Ön a lehető legjobban védve van az esetleges visszaélésektől.

Az alábbi adatokra lesz szüksége az internetes vásárlás során:

  • Bankkártya száma: a kártya előlapján szereplő 10, 15 vagy 16 jegyű számsor.
  • CVC2 (CVV2) kód: a bankkártya hátoldalán az aláírási panelen található, a kártyaszám után olvasható 3-jegyű szám, mely kizárólag az internetes vásárlásoknál használható. CVC2 kóddal a MasterCard, VISA és VISA Electron típusú kártyák rendelkeznek.

Bankkártya lejárati dátuma: a bankkártya előlapján szereplő dátum a következő formátumban hh/éé. Azaz pl. a 05/07 jelölés szerint a bankártya 2007. május utolsó napjáig érvényes.

Áruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethet:

  • MasterCard (dombornyomott)
  • Visa (dombornyomott)
  • American Express (dombornyomott)
  • Electron (nem dombornyomott) Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát.
  • Maestro Az OTP Bank internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy az Ön kártyáját kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakcióra történő felhasználhatóságát.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ