termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2013-07-15 17:56

Bankkártyával is fizethet!

A preciz.hu webáruházban Magyarország legnagyobb bankjának internetes fizetési felületén az OTP Bank Nyrt. segítségével fizethet bankkártyájával. A preciz.hu-n a termék kiválasztása és a szükséges adatok megadása után Ön át lesz irányítva az OTP titkosított oldalára, ahol meg tudja adni bankkártyájának adatait. Mivel az Ön bankkártya adatai nem kerülnek be a preciz.hu rendszerébe, az OTP pedig nem rendelkezik az Ön személyes adataival, így Ön a lehető legjobban védve van az esetleges visszaélésektől.

Az alábbi adatokra lesz szüksége az internetes vásárlás során:

  • Bankkártya száma: a kártya előlapján szereplő 10, 15 vagy 16 jegyű számsor.
  • CVC2 (CVV2) kód: a bankkártya hátoldalán az aláírási panelen található, a kártyaszám után olvasható 3-jegyű szám, mely kizárólag az internetes vásárlásoknál használható. CVC2 kóddal a MasterCard, VISA és VISA Electron típusú kártyák rendelkeznek.

Bankkártya lejárati dátuma: a bankkártya előlapján szereplő dátum a következő formátumban hh/éé. Azaz pl. a 05/07 jelölés szerint a bankártya 2007. május utolsó napjáig érvényes.

Áruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethet:

  • MasterCard (dombornyomott)
  • Visa (dombornyomott)
  • American Express (dombornyomott)
  • Electron (nem dombornyomott) Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát.
  • Maestro Az OTP Bank internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy az Ön kártyáját kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakcióra történő felhasználhatóságát.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása