termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2014-03-21 13:10
Akciós Electrolux beépíthető mosogatógép ESL6392RA 129.900Ft, raktárról, ingyenes országos házhozszállítássalAz A++ energiaosztályú Electrolux ESL6392RA mosogatógép teljesen beépíthető, a csúszózsanéros technológia segítségével számos bútorajtóhoz és talapzatmagassághoz könnyen beilleszthető. XXL belső térrel rendelkezik, azaz az alsó kosárba magasabb edényeket is lehet tenni, ugyanakkor a megnövelt pakolótérben a kétirányú mozgást végző FlexiSpray kar biztosítja, hogy a víz mindenhova eljusson.

Energiatakarékos inverter motorjának köszönhetően rendkívül csendes, mindössze 46dB(A). 10 literes vízfogyasztása pedig lehetővé teszi, hogy naponta többször is használja.

A programok használata egyszerű és kényelmes, az AutoFlex automata program vegyes töltethez illetve eltérő szennyezettségű edényekhez ajánlott: a készülék pontosan kiszámítja a szükséges víz- és energiafogyasztást. Természetesen van lehetőség intenzív programot is választani erősen szennyezett edények esetén.

Újdonságnak számít a TimeSaver opció, amelynek köszönhetően bizonyos programoknál lerövidítheti az időtartamot.

Rugalmasan mozgatható kosarai megkönnyítik a pakolást. Felső kosara telepakolt állapotban is könnyen süllyeszthető, a poharak elmozdulásáról pedig puha gumitüskék gondoskodnak. Alsó kosarában mindkét tányértartó lehajtható, így nagyobb fazekakat is lehet a tányérok mellé helyezni.

A belső világítás már csak hab a tortán. Akik még nem használtak mosogatógépet, nem tartják fontos szempontnak a belső világítást; míg a tapasztalt mosogatógép használók első kérdése a világításra irányul.

Electrolux ESL6392RA teljesen beépíthető mosogatógép kizárólag a készlet erejéig 129.900Ft ingyenes szállítssal, raktárról!

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása