termékkategóriák
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
2014-03-21 13:10
Akciós Electrolux beépíthető mosogatógép ESL6392RA 129.900Ft, raktárról, ingyenes országos házhozszállítássalAz A++ energiaosztályú Electrolux ESL6392RA mosogatógép teljesen beépíthető, a csúszózsanéros technológia segítségével számos bútorajtóhoz és talapzatmagassághoz könnyen beilleszthető. XXL belső térrel rendelkezik, azaz az alsó kosárba magasabb edényeket is lehet tenni, ugyanakkor a megnövelt pakolótérben a kétirányú mozgást végző FlexiSpray kar biztosítja, hogy a víz mindenhova eljusson.

Energiatakarékos inverter motorjának köszönhetően rendkívül csendes, mindössze 46dB(A). 10 literes vízfogyasztása pedig lehetővé teszi, hogy naponta többször is használja.

A programok használata egyszerű és kényelmes, az AutoFlex automata program vegyes töltethez illetve eltérő szennyezettségű edényekhez ajánlott: a készülék pontosan kiszámítja a szükséges víz- és energiafogyasztást. Természetesen van lehetőség intenzív programot is választani erősen szennyezett edények esetén.

Újdonságnak számít a TimeSaver opció, amelynek köszönhetően bizonyos programoknál lerövidítheti az időtartamot.

Rugalmasan mozgatható kosarai megkönnyítik a pakolást. Felső kosara telepakolt állapotban is könnyen süllyeszthető, a poharak elmozdulásáról pedig puha gumitüskék gondoskodnak. Alsó kosarában mindkét tányértartó lehajtható, így nagyobb fazekakat is lehet a tányérok mellé helyezni.

A belső világítás már csak hab a tortán. Akik még nem használtak mosogatógépet, nem tartják fontos szempontnak a belső világítást; míg a tapasztalt mosogatógép használók első kérdése a világításra irányul.

Electrolux ESL6392RA teljesen beépíthető mosogatógép kizárólag a készlet erejéig 129.900Ft ingyenes szállítssal, raktárról!

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása