termékkategóriák
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
2014-08-27 10:10

Grillezzen otthon is indukciós főzőlapon!

Változatos, sokszínű és egészséges ételekkel gazdagíthatjuk gasztronómiai repertoárunkat, ha grillezett ételeket is készítünk. Az Electrolux Infinite Plancha grill lapon grillezhetünk, süthetünk, párolhatunk és melegen tarthatunk húsokat, zöldségeket, sajtokat egész évben otthon, a konyhánkban.

Az Electrolux grill lap bármely indukciós főzőlapon használható. Méreténél fogva két főzőzónát fed le, így ha híd funkciós főzőlapot használunk, elég összekapcsolni a két főzőzónát és máris sütögethetünk. Ha nincs ilyen funkció, állítsuk be a grill lap alatti két főzőzónát külön-külön, és kezdődhet a grillezés. Mivel a grill két oldala eltérő kialakítású, az egyik fele sima, a másik pedig bordázott, így vaslapos sütésre és grillezésre is alkalmas. Amikor az étel elkészült, tálalhatunk is az Electrolux grill lapon: praktikus fogóival tálcaként is funkcionál, elegáns kialakításával pedig nagyon jól mutat a terített asztalon.

Az Electrolux Infinite Plancha grill lap az indukciós eszközökhöz hasonlóan villámgyorsan felmelegszik. Húsételekhez érdemes tűzforróra hevíteni, míg a zöldségekhez, grill sajtokhoz a közepes hőmérséklet az ideális. A vasból készült grill lap tapadásmentes bevonatának köszönhetően a grillezés minimális zsiradékot igényel, sütés után pedig nagyon könnyen tisztítható. A grill lapot elég egy mosószeres szivaccsal áttörölni, mert nem ég rá az étel.

Minden Electrolux beépíthető indukciós vagy félindukciós főzőlaphoz ajándék Infinite Plancha grillt adunk. A promóció időtartama: szeptember 1-október 31.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása