termékkategóriák
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett Az ország boltja minőségi díj aeg partner Electrolux partner
2015-03-16 10:29

Vásároljon beépíthető Electrolux indukciós vagy félindukciós főzőlapot 2015. március 16. és május 17. között és megajándékozzuk Önt, egy prémium minőségű Electrolux wok szettel.

A wok titka alakjában rejlik. A hagyományos kínai wok olyan, mintha egy gömb felének belső felülete lenne. Az ívelt kialakítás előnye, hogy a wok aljában nagyon magas hőmérséklet érhető el gyorsan, viszonylag alacsony energiafelhasználás mellett. A serpenyő ívelt feneke miatt azonban eddig csak azok tudtak otthon főzni vele, akik gázfőzőlapot használtak.

Az Electrolux wok szett különlegessége, hogy a serpenyő ívelt feneke ellenére is használható indukciós főzőlapon. A szettnek ugyanis része egy wok tartó, ami stabilan tartja a serpenyőt a főzőlapon, és gondoskodik arról, hogy az egyenletesen átmelegedjen. Hiszen a wok sütésnek éppen az a lényege, hogy az edény teljes felülete átforrósodik, így nem csak az aljára, hanem az oldalára tapadt húsdarabok és zöldségek is gyorsan megsülnek.

A wokban amúgy is gyorsan elkészülnek az ételek, de ha ehhez még hozzávesszük, hogy az indukciós főzőlap eleve gyorsabban melegíti fel az edény tartalmát, mint egy gáz lap, akkor jelentősen csökken majd a főzéssel töltött idő. Egy indukciós főzőlapon átlagosan 4 perc alatt, a gáz lapokon viszont több mint 7 perc elteltével kezd el forrni a víz. Egyszerűen kiszámítható, hogy közel 40 százalékkal rövidebb idő alatt elkészülnek az ételek az indukciós főzőlapon.

0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása