termékkategóriák
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória I. helyezett aeg partner Electrolux partner Az ország boltja minőségi díj
2012-11-10 16:03

AEG ProTex mosógépek és szárítógépek a ruhaápolás szakértői

A kötött ruhák finomak, puhák változatosak és nagyon kényelmes viselni őket. Nem kis kihívás azonban megőrizni a finom gyapjú holmik eredeti, újszerű állapotát. Az óvatos kézi mosás már nem mindig elegendő. Ezért alkottuk meg az AEG ProTex mosógépeket, melyek gondoskodnak a legfinomabb gyapjú és kasmír holmikról is.

Független tesztek igazolják, hogy a ProTex technológia egyedülállóan kíméletesen mossa tisztára a kényes ruhaneműket is. Az AEG a háztartásigép gyártók között elsőként kapta meg a Woolmark Gold tanúsítványt, ami azt jelenti, hogy az emblémával ellátott gépekben azokat a holmikat is biztonságosan lehet mosni, melyek a ruhacímke szerint csak kézzel moshatók. A mosógépeink mellett szárítógépeink is megkapták a Woolmark tanúsítványt

Gyapjúmosás, magabiztosan


A Woolmark tanúsítvány garancia arra, hogy a finom anyagból készült textíliákat is biztonságosan tisztíthatja a mosógépben:

Gold tanúsítvány: A tanúsítvánnyal ellátott programon biztonságosan lehet mosni azokat a holmikat is, melyek a ruhacímke szerint csak kézzel moshatók.
Silver tanúsítvány: A tanúsítvánnyal ellátott programon biztonságosan lehet szárítani azokat a holmikat is, melyeket a ruhacímke szerint nem lehet gépben szárítani, de lehet gépben mosni.

Ezeket a minősítéseket nem könnyű kiérdemelni. A sokéves aprólékos kutatómunkának, és a hatékony ProTex technológiának köszönhetjük, hogy elnyertük ezeket a minősítéseket .

Mitől olyan kíméletesek a ProTex szárítógépek?1. A megfelelő hőmérséklet. A ProTex szárítógépek hõszivattyús technológiával dolgoznak, így átlagosan 25 fokkal alacsonyabb hőmérsékleten szárítanak, mint a hagyományos modellek.

2. Az ideális körülmények. Az egyenletes levegőáramlás miatt a ruhák egyenletesen száradnak meg a gépben. Az XXL méretű ProTex dobban kényelmesen elférnek a nagyobb darabok is, anélkül, hogy összegyűrődnének.

3. A megfelelő mozgás. Az AEG inverter motorja és a korszerű elektronika hihetetlen precizitással szabályozza a dob fordulatszámát, így a minimálisra csökkenti a ruhák mozgását
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
Vásárlás folytatása
Rendelés feladása