minden kategória
Electrolux Gorenje Bosch AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
2012-11-10 16:03

AEG ProTex mosógépek és szárítógépek a ruhaápolás szakértői

A kötött ruhák finomak, puhák változatosak és nagyon kényelmes viselni őket. Nem kis kihívás azonban megőrizni a finom gyapjú holmik eredeti, újszerű állapotát. Az óvatos kézi mosás már nem mindig elegendő. Ezért alkottuk meg az AEG ProTex mosógépeket, melyek gondoskodnak a legfinomabb gyapjú és kasmír holmikról is.

Független tesztek igazolják, hogy a ProTex technológia egyedülállóan kíméletesen mossa tisztára a kényes ruhaneműket is. Az AEG a háztartásigép gyártók között elsőként kapta meg a Woolmark Gold tanúsítványt, ami azt jelenti, hogy az emblémával ellátott gépekben azokat a holmikat is biztonságosan lehet mosni, melyek a ruhacímke szerint csak kézzel moshatók. A mosógépeink mellett szárítógépeink is megkapták a Woolmark tanúsítványt

Gyapjúmosás, magabiztosan


A Woolmark tanúsítvány garancia arra, hogy a finom anyagból készült textíliákat is biztonságosan tisztíthatja a mosógépben:

Gold tanúsítvány: A tanúsítvánnyal ellátott programon biztonságosan lehet mosni azokat a holmikat is, melyek a ruhacímke szerint csak kézzel moshatók.
Silver tanúsítvány: A tanúsítvánnyal ellátott programon biztonságosan lehet szárítani azokat a holmikat is, melyeket a ruhacímke szerint nem lehet gépben szárítani, de lehet gépben mosni.

Ezeket a minősítéseket nem könnyű kiérdemelni. A sokéves aprólékos kutatómunkának, és a hatékony ProTex technológiának köszönhetjük, hogy elnyertük ezeket a minősítéseket .

Mitől olyan kíméletesek a ProTex szárítógépek?



1. A megfelelő hőmérséklet. A ProTex szárítógépek hõszivattyús technológiával dolgoznak, így átlagosan 25 fokkal alacsonyabb hőmérsékleten szárítanak, mint a hagyományos modellek.

2. Az ideális körülmények. Az egyenletes levegőáramlás miatt a ruhák egyenletesen száradnak meg a gépben. Az XXL méretű ProTex dobban kényelmesen elférnek a nagyobb darabok is, anélkül, hogy összegyűrődnének.

3. A megfelelő mozgás. Az AEG inverter motorja és a korszerű elektronika hihetetlen precizitással szabályozza a dob fordulatszámát, így a minimálisra csökkenti a ruhák mozgását
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ